Goede prijs en snelle service

In vergelijking met andere sites en hele goede prijs. Product werd snel bezorgd en netjes verpakt.

Goede prijs, snel geleverd

Op zondag middag besteld, maandag al binnen.

Snelle service en goede communicatie wanneer bestelling wordt geleverd

Zeer snel geleverd

Prima bedrijf

Snel besteld en supersnel geleverd ! Tip

Bestellen en volgende dag bezorgd!

Super fijn, besteld en de volgende dag wordt het bezorgd! Via de mail wordt je op de hoogte gehouden

snel geleverd

bestelling en betaling ging gemakkelijk. snel geleverd

Website duidelijk en makkelijk te bestellen en snel en correct geleverd

Snel bestelt. Snel geleverd

Ik bestel altijd hier vitakruid, snel geleverd en stuk goedkoper.

Niet wat er beloofd is

Een product was opeens niet op voorraad. Was er nog wel toen we de bestelling deden. Ik moest er zelf achteraan om mijn bestelling binnen te krijgen nu met minder voorraad

Recomand!

Calitate, expediere rapida, deci seriozitate.

Goede ervaring

Was een probleem met levering maar is door Superfoodstore netjes opgelost

Goede kwaliteit vitamine

Goede kwaliteit van de vitamine en goede service als er iets niet goed is.

betrouwbaar

Paar keer al besteld zeer tevreden

Fijn

Fijn product. En super snelle levering.

super snelle levering en prachtige producten

Beter kan het gewoon niet

goede levering.perfect

wordt mooi snel geleverd de producten.

Mijn vaste webshop voor supplementen

Ik heb heel goede ervaringen met Superfoodstore. De bestellingen verlopen vlekkeloos en ook de levering is supersnel. Daarnaast hebben ze een groot assortiment met goede aanbiedingen.

Top geregeld

Mijn bestelling snel geleverd en makkelijk kunnen bestellen

Fast delivery and good service

Fast delivery and good service. The product I ordered is not so common but I find it here and it's always in perfect quality.

Fijne producten

Snel en efficiënt

Heel snel bezorgd

De bestelling ging snel

Hele snelle levering

Of het product gaat werken moet nog blijken, ik heb het nog maar net in gebruik.

Uitstekend.

Snelle levering.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.