Fijne site, snelle verzending

Het is een fijne website met veel spullen zodat alles op een plek besteld kan worden. Helaas was iets wat ik wilde uitverkocht waardoor ik toch ergens anders nog moest bestellen maar dat kan gebeuren. De verzending was heel snel en ik had het de volgende dag al in huis.

Doen wat ze zeggen!

Ik vond mijn producten goedkoper op andere sites, maar na het lezen van talloze slechte recensies van deze online winkels, besloot ik om bij Superfoodstore te bestellen. Hun recensies waren allemaal goed en hoewel ik iets meer heb betaald voor mijn producten, ben ik zo blij dat ik dat gedaan heb! Ze bezorgden de correcte producten netjes verpakt binnen 24 uur (voeg een dag toe voor postnl). Ik zal zeker weer bij Superfoodstore bestellen. Ze zijn hun 5 sterren waard!

Netjes geholpen

Ikgad vragen over een product Ben netjes te woord gestaan

Helemaal goed

Snel en netjes verzorgd en bezorgd!

Verkeerde levering

De bestelde producten zijn deels geleverd. Een ontvangen product heb ik helemaal niet besteld. Zeer snelle en prettige reactie waarin excuses werden aangeboden en een dag later alsnog het bestelde product wordt geleverd.

Vlot geleverd

Goed verpakt, vlot geleverd.

Snelle bezorging. En na een fout van mij snelle reactie van jullie.

fijne ervaring

super snelle verzending een fijne website, ik ga zeker vaker bestellen

Super goed

Lekker koekjes besteld, snelle levering

goede prijs en keurige levering

keurige levering en goede prijs

Snel en keurig geleverd goed artikel.

Goed artikel geheel naar wens

Snel, makkelijk en goed.

Bestellen ging makkelijk. Het bestelde was er de volgende dag al en is helemaal goed afgeleverd.

Dit was mijn eerste bestelling bij Superfoodstore. Meteen de dag erna mijn bestelling in huis. Heel fijn!

Alles klopte

Snelle levering en prima prijzen!

Prima, snelle levering. Precies wat ik wilde.

Het enige opmerkingspunt wat ik heb is dat de foto niet volledig liet zien wat ik nou precies kocht, maar het product was beter dan de foto dus dit is geen klacht o.i.d.

Uitstekende service!

Correcte, snelle levering

Eenvoudig bestellen, in recordtempo geleverd en superkwaliteit product

Correcte prijs en snelle levering

Duidelijke website, een correcte prijs en snelle levering. Zeer tevreden

Snelle en goede levering

Prima product

Zeer goed geholpen en snelle levertijd

Zeer goed geholpen en snelle levertijd.

Bedankt voor de snelle service.

Supersnel!

Supersnel!

Uitstekende service

Mijn bestelling de volgende dag al ontvangen. Netjes verpakt. Zeer tevreden

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.