Keurige levering

Keurige levering

Toper

Everything was well according expectations. Fast shipping and product quality is as expected.

Goede kwaliteit.Maar beter verpakken.

De flesjes kwamen tikkend tegen elkaar aan.

Na even zoeken alles compleet

Met veel geluk had ik alles op 1 site en korting. Keurig besteld betaald bezorgd, Alles in 1 niet ****** groot. Goed verpakt pakket! Kwam binnen op afgesproken tijd Beetje onverwachts geluk ook ivm afgeprijst!! 1 - puntje aandachts tip; Als ik Net alles besteld heb en Binnen is een kortingsbon die snel gebruikt moet worden raar soort Spam !!

Perfect.

Zondag 9 oktober besteld en maandag 10 okt in huis. Super snelle levering. Netjes verpakt. Zeker een aanrader om bij Superfoodstore te bestellen.

Tevreden

Heel snel bezorgd en alles in orde

Snelle en correcte afhandeling bestelling

Snelle en correcte afhandeling bestelling

Zeer goede en snelle klantenservice!

Miste een product, na mailen kreeg ik het bedrag terug. Zeer snel en klantvriendelijk!

Snele levering

Snel en accuraat

Mijn bestelling van Propolis was er zoals beloofd meteen de volgende dag. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Een aanrader !

Goede en snelle service

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering. Mooie kortingen

Bestelling snel binnen

Snelheid en gemak.

Goede en snelle levering.

Super voordelig en snel

De prijzen (voor Vitals producten) zijn veel voordeliger als in de winkels en andere webshops. S’middags besteld volgende ochtend in huis…..zonder verzendkosten, super !

Goed!

Snelle bezorging, mooie producten. Verpakking mag kleiner, zou beter zijn voor het milieu

zeer snelle levering.

Snelle afhandeling

Snelle levering en correcte afhandeling

Snelle levering en goede informatie

Goede producten, snelle afhandeling goede prijs

Prima snelle levering

super!

duidelijke overzichtelijke website, ruim assortiment, goede informatievoorziening rondom bezorging en snelle bezorging. dit alles voor een goede aanbiedingsprijs.

In eerste instantie was mijn pakket niet bezorgd terwijl dit wel was aangegeven. Dit gelijk gemeld en uiteindelijk is mijn pakket een aantal dagen later alsnog bezorgd.

Volgende dag in huis

Prima.

Donderdag 19.00 uur diverse artikelen besteld, 23.00 bericht dat pakket was verpakt en aangemeld voor verzending en een track en trace. Vrijdag 20.00 uur pakket netjes verpakt afgeleverd. Ik geef geen vijf sterren vanwege het hoge minimale bestedingsgedrag voordat het gratis wordt verzonden.

Super snel en goed.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.