Zoals altijd goed verpakt en snel ontvangen.

Zoals ik hierboven al schreef, ben ik heel tevreden.

Goede producten tegen een fijne prijs

Goed en compleet aanbod van supplementen, tevens goedkoper dan andere aanbieders

Super snel

Eerlijke prijs en super snelle levering. Waar ik ergens anders soms een of twee weken moest wachten op mijn bestelling was het hier de volgende dag al binnen.

Superrr snelle levering

Super snelle levering vd gewenste producten. Wat ik alleen niet begrijp is waarom ik een klein halfjaar geleden gewoon tot 40 euro producten kon aanschaffen die zonder extra vergoeding bezorgd werden en dat dit nu vanaf 75 euro is. Zoo kruipen alle kosten langzaam sky high omhoog!

Ben tevreden

Ben zeer tevreden .alleen vindt ik jammer dat de verzendkosten zo duur zijn.

Snel in huis

Besteld en de volgende dat in huis

Teleurstellend

Vier potten van 850 gram Ghee besteld, en toen ik de doos bij ontvangst open maakte, waren er nog maar twee heel. Er was duidelijk onvoldoende aandacht besteed aan een goede verpakking.

prima webwinkel.

Webwinkel doet exact wat op de website staat. Zo weet je als klant waar je aan toe bent. Zou een voorbeeld moeten zijn voor andere soortgelijke webwinkels. TOP !!

Vlotte levering

Tot nu toe tevreden

Prima aanbod en levering.

Het aanbod van superfoodstore is prima. Ook een stabiele prijs. De levering was zoals beloofd werd.

Alles ging goed

Alles ging goed

Kan ik nog niet zeggen

Levering was correct

Snel en goed geregeld top

Goed en veel keuze

Accurate en snelle levering

Accurate en snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt!

goede en snelle service

Mijn bestelling werd de eerst mogelijke volgende werkdag bezorgd en was prima in orde.

Gewoon geweldig

Vrijdagavond besteld Zaterdag rond 12.00 uur geleverd plus goedkoper dan in de winkel

Goed en duidelijk

Snel en kompleet

Super vlotte service

Goede aanbiedingen en super vlotte levering.

Zeer snelle levering van prima producten

Besteld en de volgende dag in huis dus uitstekend.

Goed snel gewoon geweldig

Snel opgeleverd en beste quality

De bestelling was de volgende dag al in huis.

Snel en alles oké

Wilde nog wat extra bestellen, dat kon niet meer omdat de bestelling al geplaatst denk ik. Succes

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.