Snel en alles oké

Wilde nog wat extra bestellen, dat kon niet meer omdat de bestelling al geplaatst denk ik. Succes

Supersnelle en correcte levering.

Het product 's avonds besteld en de volgende dag, keurig verpakt, al in huis. Top.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Dik tevreden

Snel geleverd en een mooi prijsje

Super snelle levering. Top.

Makkelijke website en snelle evering( volgende dag).

Snel en goed

Producten als beschreven en zeer snelle verzending

Perfect verzorgd en super snel bezorgd!

Het bestellen gaat makkelijk. En de levertijd is kort. De bezorging verloopt ook prima. Wellicht een iets minder grote doos als verpakking gebruiken.

Vlot en doeltreffend

Nog voor de gemelde verzendtermijn was mijn pakketje in huis. Pakketje was precies wat ik vroeg.

Super klantenservice!!

Proactief in afhandeling van mijn bestelling. Vlotte correctie, geld terug, levering de volgende dag. Zeer aangenaam verrast. Dank jullie wel!

Makkelijke website, snel bezorgd

Prijs is goed!

Goede sevice en snel geleverd.

Blij verrast met snelle service en assortiment

Ruime keus, makkelijk te bestellen en snel in huis. Prijs is goed.

Geweldig,super snel in huis.

De ervaring is geweldig, heel snel in huis, erg blij mee. Groetjes

Not sure about the authenticity of products

Both products I received in obviously cheep looking packaging which is also very different from the original I already had. The glass container with pills supplement has normally glossy paper labeling. The one I received has very scatchy looking simple paper label. Same as the second product I ordered. Originally it comes in glass jar, I received paper tube. I hesitate if I should even risk the use my purchased supplements.

Ze hebben heel veel en hele snelle service

Goede service!

Goede service en snelle verzending! Daarnaast communiceren ze heel goed naar de klant!

Uitstekende service

Zeer tevreden met alles

Ben net begonnen afwachten of het helpt?

Super snel

Hele snelle levering, werd goed op de hoogte gehouden en de prijzen zijn ook beter dan elders!

Snel geleverd en netjes verpakt. Ik ben dik tevreden.

Keurig verpakt en snel geleverd. Prima dus

Vandaag besteld ,morgen in huis.

Top bedrijf.

Gewoon goed bedrijf. Snel, vriendelijk en goede service! En....goede prijs!

Snel in huis

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

supersnelle reactie op mail, keer op keer. Heel fijn.

Zoals ik al hierboven aangaf, reageren ze supersnel op je mail. Dat is heel prettig moet ik zeggen. Verder kun je goed en netjes overleg plegen, kun je zeggen wat je wensen zijn en zijn ze bereid over alles even na te denken en indien mogelijk je ook tegemoet te komen. Ze zijn duidelijk, keurig zakelijk, alles wordt goed afgehandeld en ook niet onbelangrjjk, ze zijn absoluut niet opdringerig want oen ik aangaf dat ik even wilde nadenken of ik de bestelling wel wilde plaatsen, was dat totaal geen probleem. Kreeg hiervoor alle ruimte. Levering = supersnel!! Kortom, ik heb niets negatiefs te melden.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.