Primprodukt, snelle levering!

Dopflesje kapot

Flesjes werden afgeleverd met een kapotte dop

Snelle en correcte levering

Als je even eea van een goed merk wilt bestellen en snel in huis, bestel het dan via de Superfoodstore

Snelle en goede levering

Snelle en correcte levering !

Great products fast delivery!

I am very happy with this store that I just discovered. I will certainly order here again. Products are really nice and shipping very fast. I recommend !

Binnen een dag had ik mijn bestelde spullen in huis. Voordelig en snel.

Super goed!

Wat valt er te omschrijven? Wat goed is, is goed. PUNT

Bestelling werd gelijk de volgende dag netjes afgeleverd!

Alles oké en snel ontvangen

Lage prijs, snel geleverd

Lage prijs, snel geleverd

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Prima kwaliteit-prijs verhouding.

Prima ervaring!

Snel en eenvoudig besteld en de volgende dag goed verpakt afgeleverd. Tot de volgende keer!

super

groot assortiment met gezonde spullen. van Zeep tot drop. snel geleverd. blij dat ik deze winkel gevonden heb.

Snelle levering, goede prijs

Zeer positief. De ene dag besteld, volgende dag in huis. Bestelde producten goedkoper dan elders. Tevreden klant.

Verzending is een langdurig verhaal van enige dagen.

Verzonden met post.nl en dat is zo slecht. Verder stonden er geen gegevens op de verpakking als alleen een naam van de afzender. Helaas kan de foto niet bijgevoegd worden zie ik. Daardoor is men bij het afhaalpunt lange tijd aan het zoeken geweest naar het pakketje. Andere pakketdienst, dan neem ik het in overweging om misschien ooit weer eens wat te bestellen. Met vriendelijke groet René Verkade

Geweldige service. Binnen één dag de bestelling binnen!

Geweldige service. Binnen één dag de bestelling binnen!

Snelle levering, goede prijs! Top!!

Snelle levering, goede prijs :)

Super en betrouwbaar!!

Hulp bij aanmaken account voor België, info over producten en dit alles in minder dan 1 minuut beantwoord, na het stellen van de vraag per mail!! Vandaag besteld morgen in huis klopt helemaal,zelfs naar België! In een zin gezegd : "de ideale online winkel is superfoodstore.nl" !!

Dank je voor de snelle en goede zorgen.

Het is is goed bij mij aangekomen. wat natuurlijk altijd fijn is. Bedankt hiervoor.

Snele levering, goede producten

snel

Het juiste product

Eerste bestelling

snel ontvangen

Prima geregeld

Alles goed

Het product werd ook daadwerkelijk de dag erop geleverd. Fijn product met goede resultaten.

Uitstekend verzorgd

Geen negatief advies

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.