Voldoet aan mijn verwachtingen!

Overzichtelijk website en prima verzorging m.b.t. bezorging!

Alles -ook de tussentijdse informatie-klopte

snelle levering, niet zo goed verpakt

Doos was enigszins beschadigd, crackers grotendeels gebroken doordat glazenpotjes er tegen aan gerammeld hadden.

Zoals altijd, snel en correct geleverd.

Snel en goed geleverd. Een brievenbuspakketje was wel handiger geweest, misschien de overweging waard om waar mogelijk platte doosjes te gebruiken?

Top bedrijf

Fijne site en snel geleverd!

Ik ga het nog meemaken, heb er zin in. hoor goede resultaten

Ik heb nog geen ervaring, ik ga dit zeker proberen, alles ziet er heerlijk uit, en heb van anderen gehoord dat het echt werkt.. Ik ga het zien!

Prima prijzen, groot assortiment en snelle levering!

Het is fijn dat alles zo gemakkelijk vanuit je luie stoel volgens afspraak geleverd wordt.

onduidelijke levering

mijn bestelling omvatte blijkbaar 2 dozen, talrijke mailtjes over mijn pakket die klaargemaakt werd, klaar stond om te verzenden, verzonden werd, niet aangeboden kon worden omdat niemand thuis was om dan 1 uur later toch mijn pakket te ontvangen. Na openen van de doos merkte ik een tekort van mijn bestelling, kontakt opgenomen met jullie en wel onmiddellijk antwoord gekregen dat er een tweede pakket volgt. Had toch leuker en klantvriendelijker geweest om vooraf te verwittigen en de mails te beperken.

Prima bedrijf komt alles na prima producten

Wide range of products and very fast delivery! Would highly recommend this website!

Supersnel

Zelfs als andere webshops het in deze tijd van drukte en personeelstekort nog lastig blijken te vinden post.nl te bewegen de volgende dag te bezorgen, lukt Superfoodstore dit keer op keer. Top! Ook de prijzen zijn super.

Prima ervaring

Uitgebreid assortiment en een supersnelle levering!

Topservice voor topproducten!

verkeerde artikel gestuurd

verkeerde artikel gestuurd, er wordt ook niet op mijn e-mail gereageerd!

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd!

Goede service, dag erna bezorgd, goed product

Gewoon goed

Snel en goed

Alles gaat super vlug

top

goede producten en snelle verzending

Via de website besteld volgende dag keurig bezorgd.

Snel geleverd. en goed produckt

Snel en goed produckt

Zeer snelle levering.

Ik miste een beschrijving over de pillen. Op de pot staat niets over hoeveel pillen je moet innemen.

Zeer te spreken.

Goede informatie over de producten en snelle service.

Een hele fijne kussen. Slaapt heerlijk

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.