Superfoodstore heeft echt 24 uurs levering.

Zeer snelle levering, correcte producten met mooie korting.

Geweldig !

Als gemakzuchtige online consumente was de service van jullie simply mindblowing! Zo’n snelle levering, Omg… Jullie staan met stip bovenaan mijn lijstje! Lieve groet van jullie nieuwe vaste klante Superfoodstore, thé best

Prima producten. Zaterdag besteld, maandag ontvangen. Je wordt via mail goed geïnformeerd over de levering.

Snelle levering!

Zaterdagavond besteld, maandag in huis!! Kon gemakkelijk zoeken en toevoegen

Ongelooflijke snelle bezorging

Snelle goede levering

Snelle goede levering

Goed verpakt en zeer snel geleverd. Top

Ik ben erg tevreden

Snelle en nette levering. Assortiment is zeer uitgebreid en vaak de beste prijs!

Zondag besteld en maandag in huis! Een mooi gevarieerd assortiment met de beste prijzen. Een dikke aanrader!

Heel veel keus met scherpe prijzen. Bestelling was de volgende dag al in huis.

Goeie producten, snelle levering

Correct en snelle bezorging.

Correct en snelle bezorging.

Overzichtelijke site en snelle levering

Duidelijke site met goede uitleg over de producten en echt supersnelle levering.

Snel en betrouwbaar

Goede online leverancier. Zeer snel en betrouwbaar. Aanrader!

Snelle levering.

Snelle levering, over het product kan ik nog niets zeggen.

Besteld vrijdag avond volgende dag, zaterdag, ontvangen. Prima service

Snel geleverd en hoogwaardige producten

Makkelijk bestellen ,snel en netjes geleverd .

Zeer snelle en nette levering

Mijn product werd de volgende dag al bezorgd. Superfijn!

Supersnelle service

‘s Avonds besteld, de volgende middag bezorgd. Super.

Super snelle levering!

Fijne en duidelijke website, mooie producten en snelle levering. Super! Misschien toch een puntje: had wat producten in glas besteld wat door de doos rolde omdat er geen materiaal in zat om dat tegen te gaan. Maar niks beschadigd

Heel erg goed.

Super goede service en prijs-kwaliteit

Mijn bestelling was binnen 1 dag in huis, ideaal. Daarnaast let ik op de prijs bij het kopen van mijn vitamines en mineralen, Superfoodstore is telkens weer de partij die mijn favoriete merk (Vitakruid) het goedkoopst aanbiedt. Een zeer tevreden klant hier.

Op tijd aangekondigd en op tijd geleverd.

Quick delivery

Something was needed quickly just before the weekend, and it arrived on Saturday as promised. Thank you.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.