gebruik al een tijdje de wasmachine sheets. Zeer te vreden

Alles snel korrekt en duidelijk!

Bestellen is makkelijk. Fijn dat je ook achteraf kunt betalen. De status van je bestelling wordt keurig doorgegeven ook wanneer je pakje komt. Kom hier snel weer winkelen en beveel Superfoodstore zeker aan.

bestelling prima geleverd zeer snel thuis gekregen, top

mijn ervaring is nog erg fris maar ik heb dan ook voor de eerste keer wat besteld bij Superfoodstore, maar ben zeer te spreken over de snelle levering van mijn bestelling, voor herhaling vatbaar.

Niets op aan te merken

Eerste keer , meteen de beste?

Snelle levering, goede communicatie

Het bestelde werd snel geleverd, met goede info over moment.

uitstekend

fijne service en produckten.

Zoals ze zeggen, voor 21 uur besteld, volgende dag geleverd. Top!

ontzettend snel geleverd

Mijn supplementen werden ontzettend snel geleverd, dank voor de uitstekende service!

Prettige ervaring!

Alleen maar positief.

Helemaal goed, snel geleverd en het product dat ik wilde

Gemakkelijke website

Supersnelle levering van een fijn product

Overzichtelijke website met voldoende keus

Hele fijne goede ervaring

Hele fijne overzichtelijke webshop. Mocht ik het even niet weten, dan zijn ze telefonisch goed te bereiken, en word ik zeer klantvriendelijk geholpen. De levering is de volgende dag al. Ben er super blij mee!!!

Goede prijs. Zeer tevreden

ongeschikt voor oude mensen

als je verzendadres opgeeft en het wordt bij een ophaal adres afgeleverd door post nl prober dan je bestelling maar eens te krijgen, voor een 84 jarige. Afstand 7,8 km

Vlotte bezorging van de producten

Goed aanbod en vlotte bezorging

Perfecte afhandeling

Bestellen ging makkelijk en ik had mijn bestelling binnen 24 uur in huis

Wat een service. Bestellen was zo gepiept. Makkelijk te vinden wat je zocht. Gewoon heel goed.

Op Superfoodstore is niets aan te merken

MAAR….. wat een slechte bezorging door post.nl! Misschien een ander bedrijf inschakelen?

Geleverd zoals toegezegd

De producten zelf heb ik nog niet geprobeerd maar de organisatie werkt goed: leveren zoals toegezegd en goede communicatie.

helemaal goed

helemaal goed

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.