Top bedrijf

Veel goedkoper dan de dierenarts en gratis levering geweldig. Zal er zeker vaker bestellen

5 sterren!

Supersnelle verzending van de door mij bestelde artikelen. Ook goed verpakt.

Ruim aanbod, snelle levering.

Ik kon mijn gewenste product goed vinden. Alleen jammer dat ik geen ander afleveradres kon ikiezen.

Eenvoudig bestelproces, snelle levering

Eenvoudig bestelproces, snelle levering

Super snelle bezorging

Product was zeer makkelijk te vinden op de website. Zaterdagmiddag besteld en maandagochtend bezorgd door Post nl, kijk daar hou ik van. Want wilde zo snel mogelijk beginnen met product.

Blij met dit bedrijf.

Zeer snelle levering van scherp geprijsde kwaliteitsproducten.

Binnen 24 uur bezorgd, in goede staat ontvangen, bericht ing hierover was ook goed.

Top.

Volgende dag had ik het bestelde artikel al in huis

Prima alles op tijd Vlgs afspraak geleverd

Snel geleverd, Alles op voorraad, Scherp geprijsd

Snel geleverd, Alles op voorraad, Scherp geprijsd, kortom super!

Goed!

Gewoon snel geleverd volgens de planning. Doos was alleen niet helemaal verzegeld aan beide kanten. Wel compleet.

Super snel ontvangen

Prefect

Goede prijs/kwaliteit verhouding.Vrijdag besteld, zaterdag geleverd..top!!

Goede kwaliteit en klantenservice.

Ik ben blij met mijn aankopen. Je wordt goed op de hoogte gehouden vwb het bestelproces en verzending door klantenservice.

Mooie aanbiedingen en snel geleverd

Mega snel

Altijd mega snel geleverd én goedkopp

Super snel en voordelig

Zeer snelle levering en producten hebben een voordelige prijs

alles was ok

Goed gekozen.

Te lang wachten

Producten niet op voorraad, te lang wachten niet fijn

Redelijk

Wat ik minder prettig vond was: ik bestelde 1 artikel (wat je k nodig had) maar bedrag was niet voldoende voor verzending. Dus ik moest nog iets bestellen (wat ik eigenlijk niet nodig had) om aan bedrag te komen. En daarna komen er nog verzendkosten bij. Dat vind ik jammer. Verder tevreden.

Geweldige keuze in suikervrije snoepgoed

Na opname in t ziekenhuis met een pijnlijk abces, was ik acuut diabetes patient met glucose waardes die er niet om logen. Dus vanaf dag 1 alles radicaal omgegooid, dus ook de sappen, frisdranken, snoepgoed de deur uit. En op deze site vond ik mijn guilty plesures weer terug, maar dan met stevia ipv suiker. Heerlijk, ik kan weer ouderwets snoepen snaaien als ik de behoefte heb. Maar niet teveel, want het werkt ook laxerend. Maar de keuze hier is reuze.

Alles ging netjes en snel

Goede ervaring, alles ging netjes en snel

Supergoodstore

Groot aanbod, fijne prijs en mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd.

Snelle correcte levering

Snel en compleet geleverd

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.