Bestelling snel en handig gedaan, en snel geleverd

Weinig ervaring met de pc, maar alles is duidelijk aangegeven

Verkeerde thee ontvangen

Ik heb gelijk gebeld nu mocht. ik deze houden maar wat een viese thee is Dat alleen die lucht al .dus wat moet ik er mee

Prima prijs en snelle levering.

Prima zaak met mooie prijsjes en zeer snelle levering.

Goede producten, fijne prijzen en snelle levering.

Wat een fijne website is Superfoodstore. Ik kan hier alle supplementen scoren die ik nodig heb en ook nog eens voor een veel betere prijs dan bij de originele verkopers! Dat scheelt maandelijks toch een hoop. De levering is daarnaast ook altijd netjes en zeer op tijd. Super fijn!

Prijs/kwaliteit in orde en snel geleverd

Prijs /kwaliteit ok en snel geleverd

Heerlijk snel en goed

Positief

Snelle levering, ruim assortiment

Overzichtelijke webshop met uitgebreid assortiment voedingssupplementen. Ik vond snel wat ik zocht en had het de volgende dag al in huis.

Echt goed

Ik bestel iets en de volgende dag is het bezorgd dus helemaal top

Heel correct afgeleverd. Perfect

Subliem!

Gewenste artikelen ingeven in het zoekvenster, de juiste en het gewenste aantal uit de geboden producten aanvinken, inloggen in account, afrekenen, klaar!!! Volgende dag in huis. Valt naar mijn mening weinig of niets aan te verbeteren. Gewoon zo doorgaan!

Prima.

Ruime keus en keurig afhandeling van de bestelling. Pakket de volgende dag geleverd. Kortom ik ben zeer tevreden.

Alles te vinden tegen scherpe prijzen

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, artikelen kwamen goed verpakt en alles zoals beloofd. Heel fijne webwinkel!

Snel bestellen en snelle levering

Alles volgens het boekje en je wordt goed op de hoogte gehouden

Snelle levering.

Goed kwaliteit en snel levering! :)

Makkelijk bestel systeem en dag later in huis.

Goede producten, altijd snelle levering en goede prijs.

niet klantvriendelijk

moet bij retourzending opnieuw verzendkosten betalen en dat vind ik vervelend

Snel en goed

Snelle levering, goede producten

prima!

prima!

Het adres voor de beste voedings- en verzorgingsproducten aan eerlijke prijs met vlotte verzending

Gaat veel verder dan andere web aanbieders. Jullie blinken uit in gecombineerd aanbod van zowel superfoods, goede voedingssupplementen en voeding. Er is voor iedereen een passend gamma onder hetzelfde dak beschikbaar. Tevens geschikte aanbieder voor mensen die om gezondheidsredenen glutenvrij en suikerarm dienen te eten en zelf graag aan hun gezondheid werken door thuis te koken en bakken. Hier vol lof over de producten van Ma Vie Sans Gluten, Terra Nova, Damhert, Vitals en Bonusan om enkele voorbeelden te noemen.

Supersnelle service

Klantvriendelijke website! En de bestelling de volgende dag in huis. In prima verpakking.

alles geleverd zoals besteld en de volgende dag

Nu voor de tweede keer hier besteld en scheelt met andere online drogisten erg veel in prijs, minimaal 20 euro totaal op de supplementen die ik heb besteld. En daarbij ook gelijk de volgende dag in huis. Erg tevreden.

Prima.

Heel tevreden.

Goede service.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.