Voor een bepaalde tijdverdrijf besteld en dat werd zoals beloofd de volgende dag geleverd, top!

Bestellen op de website is gemakkelijk. En werd conform de indicatie geleverd met track and trace gegevens.

Heel helder

Altijd een snelle levering

Ik heb goede ervaring met deze webshop

Lekkere smaak

Lekkere smaak maar wel wat dikker

Goede producten, goede prijs en snelle levering!

Teveel verpakking.

Jammer dat een heel klein buisje Aconitum napellus D 6 in een grote doos zat. Het zou makkelijk in een enveloppe gekund hebben en dan paste het dus dus in de brievenbus. Ook jammer voor jullie want het is nu ook duurder voor jullie !!! Misschien een goede tip voor jullie dus. Vriendelijke groetjes, Nellie .

prima op tijd

geleverd zoals beloofd en prima kwaliteit

goede voedingsmiddellen

snelle levering en goede voeding en verzorgings producten

Goede prijs

Prima verzorgt

Komen de afspraak altijd perfect na

Heel tevreden

Groot assortiment, fantastische en vriendelijke service, snelle verzending!

Zoals bij iedere bestelling: ruime keuze, gunstige prijzen, razendsnelle verzending. Helemaal toppie!

Super snelle levering, top service

Zo fijn als je besteld hebt, gewoon de volgende dag in huis, echt super fijn dat je niet zo lang hoeft te wachten , meestal alles op voorraad, Top service daarom bestel ik graag bij superfood

Geweldige service

De prijs van mijn product vind ik bijzonder aantrekkelijk. De bestelling arriveerde rapido snel!!

Echt perfect en snel

Ze zijn snel in verzenden en goed verpakt.

Goed assortiment en snel geleverd!

Goede ervaring. Artikelen zijn goed verpakt en snel geleverd. Regelmatig goede acties.

Altijd snel en goede service

Ben al jaren vaste klant. En is maar een enkele keer voorgekomen dat er een artikel mistte in het pakket,en meteen wordt dat dan na verzonden,of als het niet op voorraad is,geld terug. Hele fijne winkel met perfecte service !

Goede kwaliteit producten.

snel en probleemloos

top

Snel

Snel, ruim aanbod

Makkelijk bestellen en supersnel in huis..

Een duidelijke site, goede producten en een hele ruime keuze in producten. Bestellen gaat snel en makkelijk en je hebt eigenlijk altijd je spulletjes de volgende werkdag al in huis.

Hele snelle levering en meteen als er iets niet in orde is oplossen dus zeer tevreden

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.