Snel in huis en site overzichtelijk. Goed verpakt.

Prima suplement

Goed geholpen en vriendelijk

snel accuraat zorgvuldig

Snel, accuraat, zorgvuldig

Super goed en snel

Accuut geleverd wat ik besteld heb. Goede contacten en geen minpunten

Maaaaster

Ik ga blijven kopen bij superfood Goede informatie over het product. Kwaliteit producten. En je heb ze snel in huis . Wanneer je geen money heb kan toch je producten in huis krijgen en je betaal ze chil achteraf .

zeer tevreden 9

zeer evreden

levering niet gekregen.

Krijg een mailtje dat de levering afgeleverd is maar ik heb niets. Oja het ging al niet soepel met invullen adres bij de bestelling. Gaf hij elke keer een rode rand als ik 2e invulde en als ik tweede schreef deed hij het wel erg vreemd.

Slecht, waar is mijn pakket

Het pakje was bezorgd Nee, niks nada noppes Klacht ingediend dat ik niks ontvangen heb Toen pas kreeg ik een bericht dat het vijf huizen verder was afgeleverd Ik woon op 32 Het pakket was afgeleverd op 40 Dat zijn geen buren van mij Er zit zelfs een zijstraat tussen

Goede productinformatie, kwalitatief goede supplementen, scherpe prijzen en de snelle levering. Echt een aanrader!

Vlot bezorgd na bestelling en goed verpakt

Kijk ernaar uit een vervolg bestelling te plaatsen.

Snel verzonden, maar hoe!

Homeopathisch product, heel snel verzonden, maar de voorraad was 1 stuks en ik bestel normaal per 5 stuks. Het betreft een buisje van 6 x 1,5cm, kan makkelijk in een enveloppe maar word bezorgd in een doosje van 15 x 25 x 11,5 cm. Pakketpost in plaats van brievenpost.

Snelle levering, prima producten

Ik gebruikte jaren lang dezelfde thee. De prijs was inmiddels torenhoog. Bij de Superfoodstore een goed alternatief gevonden voor een lagere prijs. Na mijn bestelling heel snel geleverd. Deze thee smaakt prima.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Super snel

Superfoodstore zet de toon. Zo’n snelle levering Echt super fijn

Alle keren

Alle keren netjes en op tijd geleverd.

De levering was supersnel en de producten prima

Snelle levering; alles klopt

Alles top

Snelle levering en gezonde producten. Goede blogs over gezondheid.

Verwachting product klopt niet

De foto product wekt de indruk van een doosje met veel anijsblokjes zoals vroeger Nu een dun tablet waar je paar stukjes kunt afbreken. Jammer.

Mooie producten, snelle levering

Snel bezorgd

Besteld en de andere morgen al in huis. Helemaal top

Betrouwbaar

Snelle levering. Over de producten nog maar kort om te beoordelen. Superfoodstore staat voor superservice.

Geweldig!

Mijn ervaring is SUPER en raad ik het zeker aan! Altijd snel en naar tevredenheid!

Groot assortiment, goede aanbiedingen, snelle levering.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.