Supersite

Duidelijke site, breed assortiment, makkelijk zoeken, scherpe prijzen en snelle levering. Top dus!

Netjes op afgesproken tijd geleverd. Alleen iipv magnesium tauraat zoals ook op de factuur staat is er magnesium bisglycinaat geleverd. Zag ik pas nadat ik potje had opengemaakt Wat te doen? Vr.Gr.Willy Plancken 06-55397616

Netjes alles van goede kwaliteit geleverd.

Goede ervaring

Super levering het zou op zaterdag komen maar kwam op maandag maar dat lag aan de ptt

Hypersnel

Heerlijk IJslands water, hypersnel bezorgd.

Snel en goed

Goedenmorgen,de artiekelen zijn goed en op tijd geleverd

de artikelen zijn goed en op tijd geleverd

Een zeer goede ervaring

Ik heb de nieuwe versie vsn Medical medium gekocht. Bij andere webshops was het boek veel duurder. Ik bestelde het boek en de volgende dag had ik het al in huis.

Snel bezorgd

Super.

Snel en binnen tijdsblok geleverd.

Snelle bezorging

Mijn bestelling was super snel thuis. Goede communicatie via de mail wanneer het kwam.

1e keer besteld.,Alles netjes bezorgd!

Ik kende de Foodstore nog niet. Maar alles wat ik wilde is in orde gekomen en er waren leuke kortingen. Dus tevreden en ik blijf hier bestellen.

Volgende dag al in huis, top service!!

Top producten van vitakruid! En ook nog eens in de aanbieding, helemaal blij mee!!

Bestelde producten snel en in goede orde ontvangen.

Snelle levering. Goede biologische producten voor een goede prijs. Na levering bleek dat er iets niet goed was gegaan. Dit werd heel snel opgepakt en opgelost. Dit was heel fijn en gaf een gevoel van betrouwbaarheid. Ik zal zeker vaker bestellen bij superfoodstore

heel goed

Prettige webshop, lage prijzen, snelle levering

snel en goed

De firma, die het product bezorgde, deed dat binnen een aangegeven tijdslimiet (krap) en was uitermate vriendelijk.

Snelle levering. Alleen de zoutpot was opengeraakt.

Vlotte levering

Gewoon super goed en snel.

Snelle levering, goede communicatie

Snelle levering, goede communicatie

Uitstekend!

Bijzonder goede ervaring. Prima service!

Ik heb al een paar keer bij Superfoodstore besteld. Ook nu weer correcte en vlotte aflevering.

Snel ontvangen en keurig verpakt!

Zeer snel, en correct geleverd

Zeer snel en correct verlopen

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.