Super fijne site. Jammer dat de winkel zo ver weg van ons is

Fijne levering snel. Mijn dochter heeft sterke fructose intolerantie en ik ben dus zo blij met jullie producten.

Snelle levering, duidelijke informatie

Tevreden. De producten zijn snel geleverd en hadden ook een korting tov de website van de producent. Ik heb niets te klagen of aan te merken

Ik ben tot niets verplicht stonne ICT-er

Snelle levering en goede prijs

Goede en snelle levering

Super tevreden

Supersnelle levering!

Ik heb nu al meerdere keren producten besteld, zelfs als je het ‘s avonds besteld heb je het product de volgende dag al in huis. En goed geprijsd.

Het was wat ik ervan verwachtte

Het was wat ik ervan verwacht had. Ook het contact met een servicemedewerker was plezierig en Informatief. M.T van Veen-van den Noort

Snel en keurig geleverd

Kwam netjes verpakt de volgende dag al in huis aan.

Prima snel geleverd

Product als omschreven , bevestiging van bestelling en voortgang van levering duidelijk. Snel geleverd.

Quick delivery

Snelle verzending van het product waarom ik heb gevraagd.

Optimaal

Vriendelijk antwoord Snelle aapjes terug Snelle levering

Uitstekend en snel

Prima assortiment. Snelle levering

Slordig verpakt maar uitstekende klantenservice

Na ik mijn post pakket had ontvangen bleek er de helft niet te zijn geleverd. Na het telefoonnummer opgezocht te hebben werd ik binnen 5 min niet alleen geholpen maar was het ook opgelost en kreeg ik een keuze die ik zelf het fijnste vond.

Mijn ervaring in 1 zin:

Snel, netjes en op tijd.

Keurig verpakt en een snelle levering

Ik ben nog niet begonnen met de druppels dus daar kan ik geen oordeel over geven. De levering was prima

Heel goed, snelle levering

Supersnelle levering

Snel en correct geleverd.

Snel en netjes aangekomen

Het pakketje is goed en snel geleverd. Het was duidelijk hoeveel ik kon bestellen

snelle levering, goede prijzen

Bestellingen worden vlot verwerkt, volgende dag al geleverd.

Supersnelle perfecte levering!

Bestelling de volgende dag al in huis. Prima verpakt en goede producten!

alles op tijd zoals is beloofd

ik ben gewend dat alles op tijd komt

Fijn goed en snel geregeld

Heel tevreden over service en aankoop

Eerlijk en betrouwbaar. Ruime keuze aan natuurlijke en biologische producten. Goed verpakt - snel geleverd. Aantrekkelijke website en goede omschrijving van producten. Hierdoor heb ik een prima keuze gemaakt. Ik ben heel tevreden over de producten die ik kocht! Dank je wel.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.