Levering top!

Gisteren besteld, vandaag al geleverd, heel fijn. Snelle service! En bedankt voor de extra samples!

Snelle en goede levering van producten

Gewoon prima!

Snelle verzending

Supersnel

Snel geleverd. Op maandagmorgen zelfs. Wel eerder dan het aangegeven tijdvenster, dus ik was nog even de hond uitlaten. Maar de buurvrouw nam het aan. Ik wist trouwens niet dat het gekoeld bewaard moet worden. Het zat niet in isolerende verpakking. Wordt het door een gekoelde wagen bezorgd?

Snelle bezorging

ik plaats nooit beoordelingen. Dit is wel de moeite waard. Hele snelle bezorging!!

positief

snelle en goede levering

Bijna uitstekend

Nog nooit zo'n snelle verzending meegemaakt. Inderdaad zondag voor 21:00 , de volgende dag thuis(10:00 zelfs). Alles was perfect behalve een zak chips dat 2 maanden over datum was. Gelukkig snelle reactie, niet voor hoeven betalen en afterpay factuur aangepast. Hele mooie webshop waar je een verzameling van unieke producten kan bestellen.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering, zelfs de volgende dag

Snel geleverd!

Zonder problemen en snel geleverd!

Supersnelle levering

Een supersnelle levering, dat vind ik top.

Opvallend snelle aflevering, Geweldig

Goed product en snelle levering

Het was een snelle service. En ook iets goed koper dan in een andere winkel.

Wauw....wat snel geleverd zeg!

Dit was mijn 1e bestelling en wat is dat goed bevallen zeg! Fijne website, zeer snelle reactie en heel snel bezorgd. Echt top!!

Alles was goed maar haat deze feedback vraag

Alles is prima maar word zo doodziek dat iedereen om een beoordeling vraagt dat ik standaard het slechtste cijfer geef in de hoop dat ze er dan mee stoppen.

Zeer snel

Correct en snel

Correct, snel en goed verpakt geleverd. Bovendien is Superfood scherp met de prijzen. Ik kom zeker weer winkelen.

Duidelijke website, snelle levering

Ik zocht veganistische vitamine D3 en vitamine B12 en kon die gemakkelijk vinden. De producten zijn ook nog heel redelijk geprijsd. Goede updates via mail en de volgende dag al in huis.

Snel en goed.

Hele snelle levering en gewoon goed. Bedankt!

S

Zondagavond besteld, maandag in huis. Topp!!

Heel goed zoals altijd

Slecht nog steeds niks ontvangen

Had mijn nieuwe adres doorgegeven echter is pp het oude adres afgeleverd, echter daar worden de huizen gesloopt. Ik gebruik dit als toevoeging tegen ****** dus heb ze echt snel nodig

Positief

Product goed verpakt verzonden.

Snel en goed

Snelle levering en precies product die ik wilde

In de avond bestelling gedaan, de volgende dag geleverd. Top!

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.