Goede prijzen en snel geleverd

Alleen maar goede ervaringen. Ruim, laag geprijsd assortiment en volgende dag geleverd.

Zeer tevreden!

Ik kijk altijd eerst bij Superfoodstore of ze het product hebben wat ik zoek. Assortiment, prijs en de snelle levering zijn top!

fijne website

Goede prijs, snelle levering, goede website

Alles klopte, vriendelijke medewerkster.

Een aanrader, ook voor ouderen, die niet gewend zijn aan internet bankieren of te betalen met “iDeal”.

Betrouwbaar snel en de mogelijkheid om achteraf te betalen.

uitstekend

uitstekend

Snel , overzichtelijk m.a.w uitstekend

Het pakketje werd snel geleverd en de inhoud was goed beschermd.

Snelle levering, netjes en goed verpakt.

Snelle levering, netjes en goed verpakt.

Altijd top

Ik heb alleen goede ervaringen met superfoods gehaad en darom kom ik altijd terug. Dank jullie wel !

Snelle en correcte levering

Uitstekend!

Product snel en goed verpakt geleverd

Goede service alles begeleidt via email. Kan nog geen beoordeling geven over het bestelde product. Dat heeft tijd nodig.

Snelle service en ze hebben vele verschillende merken. Ik ben bij een mesoloog, omdat ik niet meer kon eten en bleef afvallen. Ziekenhuis kwam ik niet verder. Maar ik bestelde vaak eerst op verschillende sites waardoor je steeds verzendkosten had. Superfood store heeft onwijs veel van verschillende merken waardoor ik echt bijna alles in één keer hier kan bestellen! En tot op heden altijd alles nog op voorraad.

Supersnelle levering

Alles super, tot de volgende keer!

Makkelijk en snel

Goede site, alles makkelijk te vinden. Snel geleverd.

Uitstekend proces (bestellen tm afleveren)

Niets op aan te merken. Van bestellen tm afleveren is alles goed voor elkaar. Producten zijn ook goed.

Producten goed. Levering volgende dag.

Ik heb nog niks gehad

Ik heb nog niks ontvangen dus ik kan er geen oordeel over geven

Er was heel veel keuze en de prijzen zijn goed. Ik had de volgende dag al mijn bestelling in huis. Tja, hoe kan ik hier ontevreden over zijn.

Topervaring.

Snel geleverd en alles voor elkaar. Goed ingepakt en precies wat ik verwacht had.

Snel goedkoop

Helemaal top

Juiste prijs en kwaliteitsverhouding

Fijne website en snelle levering, top!

Geweldiggg

Snelle levering en betaalbaar

Bijna tevreden

Ik heb voor een echt klein prijs zakjes van een gezicht crème gekocht, en ik heb gezien dat ze free samples waren……dus niet te koop

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.