Duidelijke site, overzichtelijk en snel geleverd.

Goede site, snelle levering. Groot assortiment en goede prijs.

Snel

Rond 17 uur besteld en de volgende ochtend al in huis

Gelijk de volgende dag al in huis, heel blij mee!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering gisteren besteld vandaag bezorgt

De snelle verzending is erg pleasant.

De snelle verzending is echt een tien waard. Zelfs na 17.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Goede en snelle service. Fijn!

Goede, snelle levering

Vitamine ester C besteld.

Ene dag besteld andere dag ontvangen

Snelle service. Top

Goede en overzichtelijke site. Helaas duurde het een hele week voordat bestelling geleverd werd.

Prima!!

Duidelijke site,snelle levering.

Zorgen dat de webshop op orde is. Administratie kan beter

Heb potten besteld, maar krijg tubes geleverd. Wel zo netjes de klant telefonisch of via de mail te informeren. Geen pakbon bij de bestelling. Wel zo netjes als de retour bij superfoodstore binnen is de klant informeren. Telefonisch netjes en vriendelijk te woord gestaan en probleem wordt ook netjes opgelost.

Snel

Ben blij dat jullie hoop keuze voor suikerpatiënten hebben en nog smakelijk

Helemaal super

Prims

Al jaren een vertrouwd adres voor bio shoppen.

Ik bestel hier graag! De volgende dag in huis maakt het aangenaam.

Super snel

Goed verpakt in klein doosje dus geen overmatig verpakkings materiaal en snel in huis

Heel makkelijk en vlug gebracht

Snelle levering.

Snel geleverd en duidelijke bevestiging en bestelling mails.

Super snel

Ik had avonds een bestelling gedaan en volgende dag was het er al

Ik kan de resultaten van het gebruik van het product nog niet beoordelen.

Super goed

Snel en correct geleverd

Groot assortiment en snel geleverd

Grote keus aan merken. Aan het eind van de middag besteld en de volgende dag geleverd. Prima.

Super.

Fijne spullen en zeer snel geleverd. Perfect. Zo zou elk bedrijf moeten werken!

Snelle levering, maar dure verzendkosten

Geleverd zoals beloofd, wel beetje dure verzendkosten meer dan 10 € ,eerlijk gezegd had ik het te laat gezien, anders had ik bestelling niet geplaatst Mss toch een werkpuntje :-)

Bestelt volgende dag in huis

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.