Snelle levering, ruim aanbod, soms scherpe prijzen.

Snelle levwring

Na bestelling sirect de volgende dag geleverd. En wat ik.wide.bestellen was op.voorraas.

Mooie prijs, snelle service

Prima en snel

Perfecte levering en produkten

Snel en correct

Correcte levering. Goed verpakt

Stressvol en teleurstellend

Briefje op deur om pakket bij buurvrouw af te geven. Toen ik bij buurvrouw aanbelde bleek pakket niet te zijn bezorgd terwijl ik wel mail had van PostNL en afzender om 13:12 was pakket bezorgd.ik ging rond 13:10 uur van huis naar de fysio. Hierna gechat met PostNL, mail gestuurd naar afzender. Erna nog bij alle buren aangebeld… geen bezorger geweest. Na veel gedoe klantenservice van PostNL …. Pakket is bezorgd! Afzender kan om onderzoek vragen. Kortom geld kwijt, geen producten en veel gedoe! Als klant sta ik nergens

Fijne levering

Fijne levering, alles op voorraad, voordelig. Alleen één klein dingetje: Kreeg een doos die 2 maten te groot was voor de producten die ik had besteld. Daar zaten 3 flesjes bij en aangezien er alleen een dikke prop papier in zat, waren ze niet goed beschermd. Dus dat is het enige dingetje wat beter kan. Bubbeltjes folie om de flesjes zou hierin het beste passen. Maar dat is mijn mening

Precies wat het moet zijn!

Makkelijke website, eerlijke prijg en snelle levering. Precies wat het moet zijn!

Nette service, goed verpakt en snel bezorgd

Klásse!

10 flesjes Sambus druppels. Alleen, de doos is zó gesloten dat de ónderkant de flesjes bevat. Eigenlijk best-eng. er zitten rolletjes 'stootpapier' in, maar daar nét onder zitten dus de flesjes - tégen de onderkant van de doos. Daar zit een soort-van perforatierand en het hoeft bij transport maar nét effies beschadigd te raken - de punten [- en de flesjes rollen - hóeplakee - door de BUS - scary movie! Hg! Christa

Besteld en meteen de volgende dag ontvangen. Netjes verpakt.

Snel en vriendelijk

Zeer goed, netjes verpakt! Maar post.nl is een drama. 2x gemist, terwijl het makkelijk bij de buren gebracht had kunnen worden. Stond zelfs op het kaartje. Nu kon ik de verrassing later weer doorsturen. Maar Superfoodstore.nl is helemaal top!

Top servies

Prima in orde en snel!

Prima in orde en heel snel!

alles prima!

Goedemorgen website en snel verzonden.

Zeer snelle levering en precies wat ik zocht, wat ik bij andere winkels niet kon vinden.

Niks aan te merken

Ongelooflijk snel

Binnen 24u in huis. Netjes geleverd.

Fijne spullen en een snelle levering

Fijne biologische producten en veel keus

Betrouwbaar en snelle levering

Voldoet aan verwachting

Super snel en goed.

Goede duidelijke website met een groot assortiment. Supersnelle levering, echt top.

Snel

Keurig en snel geleverd

Voordelige producten en vlotte verzending!

Voordelige producten en vlotte verzending!

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.