top!

snelle levering, aantrekkelijke aanbiedingen!

Merk enige verbetering.

Heb moeite met plassen na bestraling prostaat. Overdag gaat het wel en in de nacht wat minder. 's-Ochtends de eerste keer zeer moeizaam. Heb nu bijna 60 capsules gebruikt en merk enige verbetering.

Supergoed

Prima vervolg op bestelling. Snel in huis zoals beloofd. Misschien limiet voor kosteloze verzending beetje hoog. Zeer tevreden!

Probleem opgelost

Na een verkeerde levering werd de fout snel hersteld.

Snel geregeld

Ik ben op en top tevreden over de service van Superfoodstore.

Niet goed

Lading al 2x niet ontvangen ivm zg breuk.....vermelding bij E-mail: lading ontvangen...... is niet waar.

Goede site en snelle levering

Het product heb ik snel gevonden op de site. De levering ging heel snel

prima ervaring, snelle ontvangst van de arkosterol!

Snelle ontvangst van de medicijnen en soepele betalingsregeling!

Verwachtingen zijn uitgekomen

Duidelijke site en zorgvuldige levering

Snelle levering.

Tevreden

Tevreden

Goede producten snelle levering

Gewoon goed.

Supersnel en correct

Heel correct en supersnel. Zeker voor een buitengebied!!

Zie hieronder

Zeer positief: snel, accuraat en gunstige prijs

Heerlijke bouillon!

Super snel ontvangen

Superfoodstore.nl doet wat het belooft!

Producten zijn snel te vinden, breed assortiment. De volgende dag bezorgd, óók wanneer je 3 minuten voor negen besteld.

Ben er tevreden over

Jammer

Kreeg ander(vervangend) artikel toegstuurd. Na heel goede communicatie is het probleem opgelost.

Positieve ervaring. Duidelijk en snelle levering.

Vlotte levering

Heb alles in een zin kunnen zeggen

Goed supplement tegen de jicht

Prima supplement en snelle levering

Binnen 24 uur geleverd, en voor een goede prijs!

Supersnel geregeld en duidelijke indicaties

Snelle en verwerking van de van mijn opdracht en verzending

Altijd super snelle levering en fijne producten

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.