Snelle en goede levering

Snelle en goede levering….

Super snelle levering

Hele snelle levering en scherpe prijzen!

korte leveringstijd

Zie omschrijving

Snelle levering . Kwaliteit en uitgebreide keus

lekker ! alleen 1 minpunt

ik heb genoten van alles alleen heb ik helaas mini marshmallows onvangen inplats van de normale die ik heb besteld

Snel, goede kwaliteit

Helemaal niets op aan te merken! Vlotte levering en uitstekende kwaliteit

Fijne natuurlijke producten

Alles tip top in orde.

The fastest order I have received

Plus a competitive discount! Perfect

Goede producten.

De kruiden zien er goed uit, netjes verpakt en goed afgeleverd.

Snel geleverd, gewoon goed!

goede prijzen, snelle service

zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. snelle levering.

Heb een geweldig resultaat met de groenlipmossel

Zeer snelle levering

Goede prijs en snel geleverd.

Fijne site, snel geleverd

Kan goed lezen op etiketten en goede beschrijving van wat er in de supplementen zitten.

Goed en vlug bezorgd

Is goed en vlug geleverd.

Zeer klantonvriendelijke retourregeling

Per abuis bestelde ik 1 verkeerd artikel, de andere was wel juist. Toen ik hen dit mailde werd gezegd dat ik het terug kon sturen maar dat de retourkosten a 4,95 dan verrekend werden. Dit terwijl ik al 4,95 bezorgkosten had betaald. Toen werd ook nog gezegd dat ik het gewenste artikel opnieuw kon bestellen voor jawel… wederom 4,95. Toen ik de medewerker mailde dat ik dan 14,85 aan bezorgkosten voor 2 potjes zou betalen was de reactie dat ik het toch zelf verkeerd besteld had of dat het gratis zou zijn als ik de order aanvulde tot 75 euro. Gevolg: ik bestel hier nooit meer wat!

Adequaat handelen, goede kwaliteit

Zoals bij de eerdere bestelling werd ook deze keer de bestelling snel geleverd met artikelen van goede kwaliteit, hiervoor mijn dank.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Perfect, snelle afhandeling, veilig en snel

Website zit duidelijk en overzichtelijk in elkaar. Snel besteld en snel ontvangen. Zeer tevreden.

Goede prijzen, sneller levering!

Veel producten zijn elders duurder dan hier. Gebruiksvriendelijke website en snelle levering. Dit was mijn tweede bestelling en zeker niet de laatste.

Snel en correct

Snel en correct geleverd

Verschrikkelijk

Kwam keurig op tijd moest dit van mijn huisarts bestellen van wegen darmproblemen. Heb heel veel moeite met shake,s lust geen yoghurt en fruitshak,s zijn ook niet aan mij besteed. Heb nu twee dagen al kokhalzend jullie product gebruikt maar dit gaat niet voor mij werken. Geef het de huisaers cadeau want die zweert erbij

Super snelle levering

Makkelijk te bestellen en volgende dag in huis. Top!!

vijf sterren

vijf sterren

Prettige eerste ervaring

Bestellen via de smartphone was zo geregeld. Netjes bevestiging van bestelling en verzending ontvangen en binnen 30 uur in huis. Heel netjes verpakt. Blij mee

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.