great

great

Prima geregeld, snel geleverd en correspondentie was goed

Ik ben supertevreden met superfoodstore

Als het lukt bestel ik al mijn supplementen bij jullie, ook mijn essentiële olie! Bovendien geven jullie een goede prijs! Ga zo door a u b!

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit

Tevreden over snelheid levering en kwaliteit producten. Prijs is ook goed.

Snel en keurig geleverd

De bestelling is snel en keurig geleverd

prima, snelle levering

goed verpakt, snelle levering

perfect

Net als de laatste keer zeer goed geregeld en geinformeerd.

prima service

Razendsnelle levering, doch.. met die snelheid klopte de inhoud van mijn pakket niet helemaal. Contact opgenomen en werd evenzo snel gecorrigeerd. Vooral dat laatste waardeer ik zeer.

snelle service, prima producten voor goede prijs!

Werd heel snel geleverd, goede producten voor redelijke prijs. Ik ben tevreden!

Uitstekend!

Goede prijs-kwaliteitsverhouding, snelle en goede levering.

superfoodstore is supersnel

S avonds besteld en inderdaad de volgende dag al bezorgd. Uitstekend product!

super

super snelle verzending al na een dag.

Prima en snelle levering.

Zeer snelle levering en schappelijke prijzen.

Super snel

Website is overzichtelijk en als koper wordt je zeer goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Top!

Snelle afhandeling

Snel en goed

Binnen 1 dag geleverd.

Producten waren goed en netjes verpakt, en de levering heel snel.

Snelle levering maar...

Snelle levering maar geen orderbevestiging via de mail en ook niet wanneer het verstuurd word. Gelukkig eerlijk buren die het bij mij kwamen brengen.

Snel en goed

Vandaag besteld morgen in huis

Super snelle levering en goede service

Makkelijke website. Voordelige prijs en een zeer snelle levering. Je wordt ook prima op de hoogte gehouden wanneer je pakket verzonden wordt.

Eindelijk een site met alles wat ik zocht

Heel blij met Superfood store! Ik haal graag voor mijn baby producten van Biobim en hipp, en hier verkopen ze alles wat ik zoek. Erg fijn! Zo hoef ik niet steeds een product elders bij te bestellen. En in huis en goed verpakt.

Snelle levering!

Zeer snelle levering, kwaliteit als altijd!

Ik bestelde op zondag en maandag al in huis! Wat een service

Slordig

Van zes potjes zaten de deksels los (waarom?) en eentje was zelfs open waardoor de inhoud in de doos zat. De inhoud van de doos was ook niet opgevuld met papier of zo, sambabal, beetje jammer.

uitstekend

Concurrerende prijzen en snelle levering. Aanbevolen.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.