prima en snel

Snelle levering en goed product.

Makkelijke website met goede prodocten.

Snel geleverd en goed geleverd. Producten zijn exact zoals het beschreven staat.

Goede prijs en snelle levering

Verpakking had wel kleiner gekund, de inhoud zou makkelijk in de brievenbus hebben gepast, maar verder helemaal prima.

Héél klantvriendelijk

Duidelijke site, veel voordeliger geprijsd en een hele prettige ,snelle afhandeling.

Snel

Goed te bereiken via de telefoon. Bestellen ging goed en snel. Zonder omleidingen. En super snel in huis. Dank!

Netjes

Er was iets fout gegaan in de bestelling en dat is super en snel opgelost..

Besteld. Betaald. Volgende dag bezorgd.

Ruim assortiment. Super prijzen. Snelle levering

Goede informatie en snel

Goede informatie en snel

Zeer snelle levering. En d.m.v. mail precies op de hoogte

Gedroogde pruimen en gedroogde abrikozen heerlijk van smaak

Goed en snel

Goed geprijsd en snel geleverd

Verkopen goede supplementen voor een betere prijs en nog eens een snelle levering. Ik ben zèèr te vreden !

Vlotte levering, goed prijs.

Aan te bevelen !

Ik ben een vaste klant ! Altijd super snel geleverd en goede prijs ! Zo blij mee!

Snel en acuraat

Prima en vlotte levering

Snel en correct

Alles snel en zoals besteld geleverd. Jammer dat het niet afgeleverd kan worden bij een postnl afhaalpunt.

Top!!

Ik ben super tevreden!!

Sneller

ik heb gevonden wat ik zocht!

Hoe de bestelling verwerkt word en snel zijn..super fijn dankjewel mensen..voor de super fijne ervaring met jullie..ik houd jullie

prima service

Makkelijk te bestellen en de volgende dag geleverd.

Goede en snelle levering met goede prijs

Goede prijs/kwaliteit

Een zaak met een prima selectie producten en ze worden nog eens snel verzonden.

Snelle verzending, prima bestelproces op website

Keurig verpakt, snelle levering

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.