Product voldoet

Goede spullen snel geleverd

Goede spullen snel geleverd

Een dag besteld , volgende dag bezorgd . Ik zou zeggen het kan niet beter .

Heel tevreden.

Het bestelde wordt snel en keurig geleverd.

Heel slecht en goed

Als leek wilde ik een honing uitzoeken met een hoge anti oxidatie, dit omdat ik een paar maanden 3x een antibiotica heb moeten slikken. Al snel kwam ik terecht bij de MANUKA honing, dit wilde ik proberen, maar waar ik precies mis ben gegaan weet ik niet met bestellen maar ik kreeg de KANUKA honing, waarna nog veel onderzoek gedaan moet worden en geen MGO waarde heeft waar t me omging. Deze honing staat tussen de MANUKA honing is flink aan de prijs. Dus voel me genaaid, hoewel ik zelf de verkeerde honing heb ingevuld, maar met een uitkering is t hard geld, als t nu nog niet meer is als een gewone honing waar nog onderzoek naar gedaan wordt. Contact was vriendelijk maar zette geen zoden aan de dijk

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen.

uitstekend

Goed en relatief goedkoop

Goed aanbod en snelle levering

Goed aanbod en snelle levering

Uitstekende service

Duidelijke website, uitgebreide keuze en goede service

Snelle levering.

Prima vlotte service nadat pakketje helaas tijdens transport stuk ging.

Vriendelijk, vlot en professioneel.

Snel en op tijd geleverd

Keurig en snel afgeleverd

Duidelijke webshop en snelle afhandeling

Niet best

Heb tot nu toe nog niets onvangen , van art. dat afgelopen zaterdag geleverd zou moeten zijn! Maar jullie zijn ermee bezig heb ik begrepen!

Goede services

Geen op of aanmerkingen, alles netjes ingepakt en verzorgd

Snel in huis, goed verpakt en goede communicatie!

Snel in huis, goed verpakt en goede communicatie!

werkt niet...

werkt niet...

Perfecte service

Superfood is ook Supersnel

Superfood doet wat het beloofd.

Goede producten voor een mooie prijs en snelle levering!

Niet zo goed

Ik dacht dat ik geen verzendkosten had betaald voor mijn bestelling van €53,86. Op de afrekening zag ik dat ik toch €4,40 had betaald. Ik zal niet meer bij superfood bestellen.

Goede snelle service

super goed

Een zeer duidelijke website en vlotte verwerking van de bestelling en levering :)

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Bestelling perfect en snel geleverd.

Bestelling perfect en snel geleverd.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.