Goede ervaring en snel geleverd

Dik verdiende naam

Snelle levering, bedrijf doet wat het belooft. Top

Snel

Bestelling via de webshop ging gemakkelijk en vervolgens snel in huis - perfect.

Waarom zo,n klein doosje in groot verpakking terwijl het in principe een brievenbus post kan zijn??

Snel en simpel

Simpel bestellen, snelle levering, goede prijs voor kwaliteitsproduct, nauwkeurige updates van het afleverproces. Zeer tevreden

Hele snelle levering

Volgende dag had ik mijn vitamine in huis.

Supersnel

Het is moeilijk om buiten de UK Lapsang Souchon thee te vinden in zakjes, maar Superfoodstore.nl heeft ze! S'middags besteld, volgende dag geleverd, netjes op de hoogte gehouden door mails, pakket goed ingepakt. Prima!

Snelle levering en goede communicatie

Ik vind dit top; veel korting, super snelle levering en communicatie is echt duidelijk.

Snelle bezorging

Zoals ze zeggen vandaag besteld morgen bezorgd

Heel goed.

De producten zijn goed ingepakt en de levering was snel.

Scherpe prijs en supersnel geleverd. Aanrader..!!

Wederom verliep alles vlekkeloos.

Super.

product zoals verwacht

Het pakketje werd op tijd bezorgd echter de afmeting was zodanig dat ht ,met kracht in de bus geperst moet zijn. Het heeft veel moeite gekost om het uit de bus te krijgen. Wij hebben een normale standaard groene bus. Het probleem komt vaker voor. Ik ga NIET akkoord met de laatste item onderaan de lijst, dit is een valse stelling om mij te dwingen accoord te gaan met uw voorwaarden en privacy beleid, die ik niet ken !

Altijd goeie en supersnelle levering

ik ben super tevreden.

Snel in huis goed ingepakt kon niet beter

Goede prijs en aflevering

Ik kon gebruik maken van een hele mooie flinke korting vanwege een aanbieding wat me veel scheelde. Het minimale bestelbare van 75 euro vond ik eerder wat hoog waardoor de portokosten maakte dat ik bij een ander bestelde. Maar met de aanbiedingsprijs kwam dat nu wel goed uit.

Voordelig en van superkwaliteit

Na wat speurwerk op internet kwam ik op Superfoodstore.nl. visoliecapsules tegen met een heel vriendelijke prijs. Mijn arts schrijft mij deze voor. Juist deze soort die qua prijs wat aan de hogere prijs liggen, maar niet bij Superfoodstore.nl.

Uitstekende

Alles zoals beloven

Zeer snelle levering

Netjes en snel verzonden

Netjes en snel verzonden

zeer goed

een zeer pretig bedrijf met een zeer goede duidelijke levering

Top producten en snelle levering

Fijne producten met een goede prijs en altijd de volgende dag in huis!

Goede service, snelle levering

's avonds voor 23 uur besteld, de volgende dag in huis, beter wordt het niet.

Ik ben tevreden, maar..

Het enige minpunt was de levertijd en vooral het gebrek aan communicatie daarover. Ik had op zondag rond 20.15u besteld en voor 21u besteld is op maandag bezorgd, wordt meerdere keren in het bestelproces aangegeven. Toen mijn bestelling rond 18u op maandag nog altijd niet verzonden was moest ik zelf maar concluderen dat ik hem niet die maandag zou gaan krijgen. Gelukkig was het voor mij geen ramp maar even een berichtje erover, liefst die maandag zelf of anders achteraf was netjes geweest. Verder was het wel ontzettend netjes ingepakt, met weinig milieu-onvriendelijk materiaal. Heel fijn hoeveel verschillende keus er is in de webshop en hoeveel er aanwezig is.

zeer snelle levering

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.