Geweldig snel

Bestellen ging super makkelijk en de levering super snel!!

Heel tevreden

Supersnelle levering

Service met een strik

De eerste zending was niet goed gegaan 4 van de 6 potten jam kwamen aan en waren open en vies. Gelijk in orde gemaakt. 6 nieuwe potten waarvan abrikoos gelijk onze favoriet is geworden. Heerlijk en fijn dat jullie het zo snel en vriendelijk hebben opgelost.

Snel bezorgd

Product klopt, snel bezorgds

Snel en makkelijk

Bestelling was binnen een dag binnen. Top!

Volgens wensen

Exact zoals gehoopt, snelle levering, goed verpakt.

Snel levering

Ik heb zaterdagavond bestelling en maandag heb ik ontvangen. Echt snel levering.

Hele snelle service

Heel fijn dat ze een heel groot assortiment hebben en als iets niet op voorraad is er ook de mogelijkheid is om als het binnenkomt op de hoogte te worden gebracht. En super dat je de producten vaak de volgende dag al in huis hebt.

Vlekkeloos

en snel geleverd!!!!

TOP!!!!!!

Snel en goed geleverd. Ga zo door!!!

Very satisfied experience

Good prices, easy process to put an order on the website, very quick delivery. Highly recommended!

super!

Vandaag besteld en morgen al echt in huis. Geweldig!

alles goed en snel.

zie boven

Supersnelle levering en goede aanbieding!

Zeer snelle levering en door een actie was ik hier net goedkoper uit dan bij andere aanbieders.

Goede snelle organisatie

Snelle levering en tijdens process contact gehad en ook dat verliep top

Doen wat ze beloven.

Super snel!

Vandaag besteld morgen geleverd!

Zeer snelle en goed verzorgde bestelling.

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle SERVICE

Snelle service. Goed verpakte.

Supersnel

Jammergenoeg halen jullie het product dat ik op latente basis veelvuldig per bestelling aanschaf uit het assortiment. Wel supersnel bezorgd weer!

Snel en foutloos

Supersnelle levering, top.

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Dit is wat je hoopt te krijgen met het artikel dat ik besteld heb.

snelle service

goede ervaring

Prima prijs, prima service

Niets op aan te merken, zending snel binnen. Ga hier zeker vaker bestellen, top!

Snelle levering, goede kwaliteit en uitstekende service

Snelle levering, goede kwaliteit en uitstekende service

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.