Altijd snelle levering

Altijd snelle levering

Goede, snelle levering

Makkelijke en snelle bestelwijze

Super snelle levering

Besteld en direct volgende dag in huis

Supersnelle levering

Vandaag besteld is echt morgen in huis. Zeer groot assortiment, super!

Goede website,goede prijs, goede levering

Topproduct van een topleverancier

Voel de werking van Julie product

Gebruik dit nog niet zo lang, Kan u wel zeggen dat mijn lichaam hier goed op reageert.

snelle levering en goed verpakt

Goede service en snelle levering

Snelle service en levering tegen een aantrekkelijke prijs voor kwaliteit A merk producten

Heel fijn!

Snel geleverd en mooi assortiment, iets duurder dan andere verkopers. Er is een bestelminimum, dus hou daar rekening mee.

Prima op tijd maar verpakking te groot

De tabletten werden snel geleverd, alleen de doos waarin ze verpakt waren had wel iets kleiner gekund.

Super snelle service!

Na bestelling volgende dag artikelen ontvangen. Super! Love Chock Golden White chocolate not so good. Rare geur en de smaak is echt niet lekker, na een aantal happen maar weggegooid want kreeg er buikpijn van. Voor de rest Bovita Coconut was wel ok, same as Vivani Crunchy Coconut.. Brownie Almond echt heerlijk!!! Heb er gelukkig 2 pakken van gekocht ;) Kinderkoek Biscuit Apple is voor kids van familie dus hopelijk smaakt dat ook lekker. Thankyou :)

Snelle verzending

Het lijkt overtoom wel, zeer tevreden over de snelle aflevering!

Snel en goed

Overzichtelijke website gemakkelijk besteld en snel in huis Goed service

De bestelling is volgens planning binnengekomen, in een niet te grote doos.

Je kan er op vertrouwen

Perfect !!!!

Prachtige biologische producten keurig verpakt en snelle levering. In één woord perfect allemaal.

soepel

besteld, ontvangen en betaald in 2 dagen tijd, gewoon zoals het hoort, heel goed!

De bestelde producten waren zeer snel geleverde. En ook als voor een mooie prijs. Super

snelle levering, groot assortiment

Ik was verrast door de snelle levering en het grote assortiment. Heerlijke drop en ook de crème waar ik eigenlijk alleen voor aan het shoppen was. Werd dus wat meer;-)

Snelle bezorging, ruim en voordelig assortiment.

Supersnelle levering

De bestelde producten werden de volgende dag al thuis bezorgd! Nu hopen op een goede werking van de producten!!

veel keuze en snelle levering

ben gehandicapt geworden ....aan huis gebonden.....dit is een fijne manier om zelf te kunnen kopen. hoef ik niet iemand te vragen.....wil dit stukje ook graag nog zelf. groetjes aafke boorsma

Alles was zoals ik het graag wil

Mooie website, grote sortering. After pay vind ik fijn als ik op een site voor de eerste keer iets bestel.

snel en prima prijs

de bestelling kan makkelijk geplaats worden, er wordt snel geleverd, prijs oke

Producten zullen ok zijn, verzendkosten zijn buitensporig!

Op zich weinig aan te merken qua website of zo, maar bij bestellen zouden verzendkosten ok zijn, echter bij betaling bleek deze plots het dubbele te zijn.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.