goede service en snelle levering

Duidelijke website, heel gevarieerd, snelle levering

Super behulpzaam en klantvriendelijk

Zie bovenstaande

Schandalig dat jullie geen grenzen stellen..

Ja er mag niet eens zoveel geleverd worden.. In 1 keer.. Kruitvat Etos alle bedrijven mogen dat niet.. denken jullie wel aan eet stoornissen! Dat word overal aangeven met dit middel.. bij goede bedrijven. Het word nu van mij afgepakt.. ben me geld kwijt.. De begeleiders willen de naam weten van dit bedrijf.. Heb nog niks verteld..

Bestelling snel binnen en dat vind ik een grote pluspunt.

Tof maar onpersoonlijk

Fijne bestelwijze en goede overzichtelijke website. Ik mis alleen nog wat persoonlijkheid in de verpakking zoals leuke vormgeving en een kaartje. Verder helemaal tevreden ook over de communicatie

SUPER

HET IS ZEER FIJN OM STEUN TE KRIJGEN EN TE ONTDEKKEN DAT ERACHTER EEN"ONLINE", MENSEN ZITTEN VAN VLEES EN BLOED DIE ZICH NIET TE BEROERD VOELEN OM UIT DE ANONIMITEIT TE TREDEN EN EEN HELPENDE HAND TE REIKEN

Duidelijke app

Bestelling geplaatst. Ging soepel. Bezorging de volgende dag. Prima app.

Uitstekend!

Snelle afhandeling en levering de volgende morgen

Super snel geleverd

Gisteren besteld en vandaag binnen. Top! Producten die ik heb besteld zijn goed aangekomen en netjes verpakt. Ik zal weer bij jullie bestellen

Alles keurig verlopen

Voordelige prijs,op tijd afgeleverd.Helemaal goed!

Duidelijke informatie snelle levering

Duidelijke informatie ip de website en een snelle levering

Perfect, snel, betrouwbaar

Snel duidelijk

Goed en betaalbaar

Netjes en snelle levering

Prima producten

Goede producten, verpakking van de producten was wel wat minimaal daardoor wat schade aan een fles.

Super goed en super snel

Makkelijk bestellen en super snel geleverd

Uitstekend.

Goede communicatie en snel geleverd. Product zoals afgesproken

Helemaal goed geregeld

Alles netjes op tijd geleverd. En goed te volgen op de website. Dank je wel

super

super

Snel en goed

Supersnelle verzending en producten hebben lange houdbaarheid datum

Super service

Makkelijke site en snelle bezorging

Jammer dat ze misbruik maken van een grote vraag

Veel mensen willen natrium tabletjes bestellen en men mag 3 per bestelling maar vervolgens moet je wel aanvullen tot 17.50. Je kan zoveel keer als je wilt 3doosjes bestellen mits je je bestelling weer aanvult tot 17,50. Laat mensen dan inderdaad max 3 bestellen maar dan niet aanvullen tot 17.50 dan heeft iedereen die er behoefte aan heeft wat.

Snel geleverd en goed assortiment.

Ze hebben alles wat ik graag in huis wilde halen, in diverse hoeveelheden verpakt, dus je hoeft niet perse bijv. een kilo lijnzaad te kopen

Snel, correct en goede verzorging

Zie bovenstaand

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.