Laden reviews...
1.889 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Consumenten beoordelen de winkel overwegend positief met snelle leveringen, scherpe prijzen en behulpzaam personeel. De bestelervaring wordt als gemakkelijk en duidelijk beschreven, met ruime keuze. Af en toe worden verpakkingsproblemen of retourzendingen genoemd, maar over het algemeen is de ervaring betrouwbaar en prettig.
marion
Rotterdam
De volgende dag al geleverd en keurig in een niet te grote doos, dus weinig verspilling van verpakking.
Yvette
Spaarndam
Heb mijn ervaring al een tijd geleden vermeld en die is niet veranderd.
Doede
Niekerk
Eenvoudig om via de website te bestellen; snelle levering en bij navraag zeer klantvriendelijke service!!
ingrid
Dorp
Snelle levering, ruime keuze.
Monique
Milsbeek
Iedereen wil de jodiumtabletten in huis hebben. Aangezien ze niet alles in 1 dag konden inpakken kreeg ik netjes een mail met excuses en uitleg de volgende dag heb ik het alsnog inhuis gekregen. Vertraging 1 dag. Netjes ingepakt en geen absude prijzen.
Miranda
Bakhuizen
Online makkelijk keuzes te maken uit uitgebreid assortiment. Snelle levering en makkelijke betaling.
Jacq
Wessem
Ik heb alles wat ik besteld op tijd ontvangen
B
Amsterdam
Producten netjes verpakt. Producten eergisteren besteld en vandaag al binnen. Top!
n.
Valthe
Wijziging in lever datum werd netjes doorgegeven. Nu
J.S.
Spijkenisse
mijn ervaring is erg goed bedankt
GH Elsendoorn
Kampen
Heel goed product
anneke
giessen
Overzichtelijke site. Super snelle levering
S
Schiedam
Waarom gebruikt u geen 'U' en 'uw'? Marketinglui hebben dat blijkbaar een keer bedacht. Ik weet dat taalgebruik verandert, maar uit oogpunt van de oudere klant voelt 'je' bijna als beledigend. U zou een bijzonder onderscheid kunnen maken door de kant de gelegenheid te bieden hiervoor te kiezen. Ik weet dat u dan uw teksten in twee soorten Nederlands moet aanbieden. Maar uw website biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen 30 verschillende talen. Twee vormen Nederlands mag dan toch geen probleem zijn. Als u dat zou doen, dan heeft u een primeur in Nederland die door meer mensen zal worden geapprecieerd dat u waarschijnlijk vermoedt. Hoogachtend, Ben Klinkenberg
Beveelt niet aan
Ben
Klinkenberg
Snel geleverd en niet duur !
Hans Zelf
Heerenveen
Top winkel, met juiste voorraad teller. Veel andere bedrijven konden niet leveren, maar superfoods wel! Enige jammere is de minimale besteding van €17.50 ex verzenden.
Jamie
Maastricht
Mooi assortiment, voor redelijke prijzen, en super snel geleverd. Prima dus
P
Alkmaar
Prima snelle leverering
Wilhelmus
Heerenveen
Een kleine vertraging direct gecommuniceerd, heel correct. Prijsstelling ook prima!
Willemijn
Bloemendaal
Producten zoals omschreven. Er was 1 dag vertraging van levering hier kreeg ik een mail met reden van top!
H
B
Bestelling snel geleverd, producten zijn goed. Kwam op aangegeven tijd.
Nelleke
Leersum
Snelle levering !
anja
Houten
Mijn bestelling was snel in huis
Jennifer
Schoonhoven
Prettige communicatie
Lars
Enschede
They sent the wrong items, gave the cheaper product instead. I wrote to them immediately and didn’t get any response. Has always been good but this time is a lousy experience.
Carla
Amsterdam
Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.
Berg en Dalseweg 127
6522 BE Nijmegen