Snelle en goede service

Levering is ontzettend snel, en je krijgt steeds update over het bestelde product.

Goede kwaliteit en snelle levering

Groot assortiment tegen een fijne(re) prijs.

Wow

Wow vitakruid veel goedkoper en snelle levering en afterpay, top!

Betrouwbare ervaring

Super snel geleverd. Nosoden heel werkzaam.

Conform afspraak

Kwaliteit komt overeen met beschrijving en is ook snel geleverd. Wordt goed op de hoogte gehouden van leveringsdatum.

top de vogende dag mijn spullen in huis

In een wordt geweldig

Vriendelijke website

Gisteren mijn bestelling binnengekregen: prima op tijd! Echter de bestelling van 3x Jodium 150 mcg was door Superfoodstore zelfstandig gewijzigd naar 1x Jodium 150 mcg en 2x JOD 150 mcg. Ik ben een leek maar dat behoeft wel enige toelichting. Vandaar de 3,5 ster.

Alles ging goed en op tijd

Betaling gaat veilig en soepel. Goede verpakking. Snelle levering.

De webshop is duidelijk en overzichtelijk. De levering was snel. Dinsdag besteld de volgende dag bezorgd. Ben zeer tevreden over Superfoodstore.

Goede service, goede prijs kwaliteit

Fijne producten, snelle levering en vriendelijke service!

Goede bezorging en duidelijke website

Erg goede levering ervaren!

Uitstekend!!

Heel góed producten...

Goede informatie digitaal

Zeer snelle levering, heel erg bedankt

Top webwinkel

Goede prijzen en snelle service

Snel geregeld

Super snel bestelling ontvangen.

Volgende maand ga ik hier weer bestellen

Superfoodstore = Supersite

Fijne website met duidelijke uitleg van de producten en de inhoud. Kwaliteitsproducten, mooie prijzen en snelle levering. Top dus!

Heel fijn

Een hele snelle afhandeling en dat is fijn als alles al bijna op is !

Snelle en zorgvuldige levering

Makkelijk om te bestellen, zorgvuldig in de afhandelingen! Klantvriendelijk.

Uitstekende producten

Alles prima. Verbeterpuntje: gebruik papier ipv plastic als vulmiddel in de verzenddoos. Scheelt weer wat plastic-soep.

Ruim assortiment en snel geleverd

Een ruime keuze aan producten en tegen een schappelijke prijs. Zondag besteld was inderdaad maandag al geleverd, super fijn.

Super snelle levering!

Snel geleverd.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.