Snelle tegemoetkoming

Producten beschadigd aangekomen, na een mail direct correct opgelost. Chapeau!

Foutje meteen goedgemaakt

2 i.p.v. 6 producten ontvangen - geen gedoe & binnen 24 uur goedgemaakt! Dank.

Super snel en netjes!!!

Snelle levering netjes ingepakt en goed op de hoogte per mail

Goede en snelle service

Om 19.00 uur bestellen en de andere dag om 13.30 bezorgd, prima toch!

Het juiste en snel.

TOP

Prima service, snelle levering

Nu 2x een bestelling geplaatst en beide keren zonder problemen verlopen. Hoogwaardige producten en kwaliteit, ik koop zeker vaker.

supersnelle levering

supersnelle levering en blij met de producten

Goede prijs kwaliteit verhouding en een snelle levering.

Bestelling altijd vlug in huis

Ik ben blij mee

Als wordt netjes ingepakt

Als vaste klant geen enkele moeite om een bestelling te plaatsen

Prima, geen klachten.

zie voorgaande.

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

Heel blij

Super snel geleverd

Goede site, snelle levering.

Om 18.00 besteld, volgende dag in huis!

Kwaliteit en service

Duidelijke en eerlijke informatie over de producten. Ruime keuze, snelle levering en steeds op de hoogte gehouden van de levering na de bestelling.

Goede informatie en snelle levering.

Ik kon op de site goede informatie vinden en er werden alternatieven getoond, erg prettig. De levering volgde daarbij ook snel, dus ik ben harstikke tevreden.

Fijne biologische producten voor aantrekkelijke prijzen.

Keurig

Snel bezorgd, en het geleverde ziet er allemaal netjes uit. Groetjes.

Duidelijke uitleg en snelle levering

Ruim aanbod, duidelijke uitleg van het product en snelle levering.

Snel en betrouwbaar

Hier bestel ik al mijn supplementen. Breed aanbod en snelle, betrouwbare levering.

Super snel geleverd

Erg makkelijk om te bestellen, website overzichteljjk en snel geleverd. Zal hier zeker vaker bestellen

Uitstekende kwaliteit!

Positief verrast met de supersnelle bezorging en goede verpakking maar bovenal de topkwaliteit van de producten!

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.