super goed

correcte prijs.

Perfecte aftersales

Mijn bestelling van een aantal tubes tandpasta zonder fluor werd snel bezorgd. Tandpasta bleek helaas toch niet fluor vrij. Na contact met klantenservice kreeg ik twee nieuwe tubes van twee andere merken om uitbreiding proberen. De andere tubes mocht ik houden en aan iemand anders geven. Heel service gericht, heel vriendelijk en snelle reacties. Echt een prima bedrijf!

Snelle en accurate service.

Betrouwbaar bedrijf, doet wat het belooft.

helemaal prima

bestelde producen snel geleverd, in grote doos vanwege glasverpakking, prima hoor.

Vlot en correct

Alles goed snel en keurig

Heel tevreden

Tevreden

Super, ga ik vaker iets bestellen

Bedrijf die snel leveren als product op voorraad is.

Goede supplementen en prijs. Snelle levering

Supersnel geleverd

Fijn assortiment, duidelijke website, makkelijk besteld en snel geleverd.

Goed, goedkoop. Snel.

Correct. Zoals het hoort

Eerste ervaring

Prima goed ingepakt, snelle verzending

Goede prijs, snelle verzending en zorgvuldig verpakt.

Alles netjes verpakt en keurig op tijd

Duidelijke site en snelle levering

Goed product en werd snel geleverd.

Ruime keuze

Snelle levering. Tevreden

Alles op tijd en correct geleverd

Overzichtelijke site, goede prijzen en levering op tijd

Toppie

Veel keuze. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Hele snelle verzending.

Goedkoop en snelle levering

Het product wat k heb besteld was niet te krijgen in de winkel en zij hebben het wel en heel goedkoop. Geweldig. En snelle levering. Helemaal op

Mijn favoriete shop

Bestellingen gaan eigenlijk altijd goed. 1x ging er iets mis, toen is het dezelfde dag opgelost. Een webshop om door een ringetje te halen. Ga zo door!

Heel goed uitstekend

Goede prijzen snelle levering

Verkeerde artikel; Na melding snel en goed opgelost!

Ik had 3 dozen Psyllium vezels besteld, kreeg 3 doosjes thee... Kan gebeuren, maar kwam heel ongelukkig uit. Ik heb het gemeld en moet reactie nog zien. Gebaseerd daarop zal ik review aanpassen*. *) Ondertussen reactie gehad en de juiste bestelling ontvangen, mocht de thee houden... Dus professioneel opgelost, netjes, vriendelijk en snel! Dus bij deze de aangepaste review. Ik zal de volgende keer graag weer bestellen!

Super snelle levering tegen acceptabele prijzen.

Levering correct en op tijd.

Dat wat ik besteld had, kwam snel en goed. Prettig zaken doen op deze manier. Alleen het doosje was erg groot tov het product. Dat had waarschijnlijk ook in een bubbeltjes envelop gepast. Dan hadden we er niet voor thuis hoeven blijven. Geen kritiek, we merkten het alleen op.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.