Simpelweg goed!

Goede prijs, mooie korting, goede communicatie, snel geleverd en goed verpakt: simpelweg goed!

Fijne producten snel geleverd

Fijne producten die snel geleverd werden

uitstekend

Goed Verpakt en ondanks dat er stond: levering 1-4 dagen, was het pakketje er de volgende dag!

Al mijn bestelde plantaardige proteïne poedertjes en calcium op tijd geleverd. Tevreden over de proteïne produkten. Ik eet ze al jaren elke ochtend om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Rest van de eiwitten haal ik uit voeding.

Kon alles vinden

Snelle verzending

De bestelde supplementen werden meteen verzonden en hadden de volgende dag moeten aankomen. Toen maakte Post NL er een potje van. Ik was er niet dus kreeg ik bericht dat ze de dag erna weer zouden komen. Nadeel: ze vermeldden op de track en trace dat er al bezorgd was. Ook superfoodstore reageerde daar navenant op. De dag erna was ik thuis maar werd er niet bezorgd. Ook geen bericht dat het ergens was afgegeven. De dag erna kwam mijn buurman mij de pakjes brengen - Pfff gelukkig maar. Dus: superfoodstore - prima. Post NL - dubieus.

Snel en netjes bezorgd....top!

Dit was mijn eerste bestelling, en ben dik tevreden.

Positieve ervaring en nakomen afspraken

Heel goede crème ben echt heel blij mee

Snelle levering.

Fijn assortiment en snelle levering.

Voor 21 uur besteld dag later 12 uur binnen

Fantastische informatie op webshop duidelijke uitleg

netjes behandeld

Snel en goed

Makkelijk bestellen en snelle levering

Op tijd geleverd, juiste producten. Hoe de producten bevallen,weet ik nog niet

De4 pagina waarop je besteld is makkelijk, en verder hoef je het alleen maar te ontvangen.

Super snel geleverd heel te vrede

Snelle levering, bestelling was prima verpakt

Super tevreden

Altijd op voorraad, gunstig geprijsd, snelle levering: Superstore!

Snelle vlotte service

Zaterdagavond besteld en maandagmiddag in huis. Snelle en correcte service

Bestelling

Gewoon goed

Wow wat een snelle levering. En mijn bestelling is heerlijk. Super bedankt!

Fantastische service

Het aanbod is uitgebreid, het bestelproces is simpel, vlotjes en er vindt telkens een snelle levering plaats. Ik ben zeer tevreden over Superfoodstore.nl - dit wordt mijn vaste stekkie voor mijn supplementen. :)

Helemaal goed

Op tijd , prima

altijd prompte levering

goede producten en snelle levering

Groot aanbod, mijn bestelling werd snel afgeleverd.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.