Super snelle levering producten zien er prima uit en lange houdbaarheid datum.

Super snel

Helemaal goede service en super snel geleverd

Op tijd en goed verpakt

De bestelling op de site was simpel en snel berekend. Een keurige ‘next day’ levering die ook nog eens op tijd was. Keurig verpakt. Al met al een bedrijf wat doen wat ze beloven. Ik heb een boekweit kussen besteld. Het is nog wat vroeg, maar na de eerste nacht heb ik al minder vast van mijn nek.

Snelle levering.

Perfect!

Snelle service, helemaal top!!!!

Super bedrijf

Vlotte afhandeling wordt zeer op prijs gesteld

Makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

levering moet beter

Mijn bestelling zou thuis worden afgeleverd, maar ik mest deze afhalen bij een afhaalpunt. De bezorger is niet aan de deur gekomen

Gemakkelijke site, snelle levering

Veel keuze, snelle bediening

ik moest een voor mij onbekend product hebben. Het was hier op voorraad. Ik kreeg het de volgende dag al keurig verpakt thuis.

Blij dat ik weer lekker slapen kan!

Goede maat, lekker vol. Snelle bezorging. Keurig verpakt!

vlotte levering en ruim assortiment

Ik kon op de website vinden wat ik zocht. Bestellen ging makkelijk en er werd vlot geleverd.

Alles naar wens en op afgesproken tijd

Zie boven

Super voordelig! Snelle verzending

Super winkel

Fantastische klantenservice

goede survice.

Besteld en volgende dag in huis

De levering was snel en de glazen flessen waren zeer goed verpakt.

Snelle en perfecte levering

Al na één dag werd de bestelling afgeleverd.

Snelle verzending en prima aanbod. Enige verbeterpunt: iets dat in een enveloppe past versturen in een grote doos. Kost mij 5 euro verzendkosten, en de aarde heel veel papier.

Snelle levering bestelling.

Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering!

Makkelijk te bestellen, vooral als je al eerder besteld hebt. Zeer snelle levering.

netjes op tijd gelevert

niet duurr n op tijd in huiis

Alles prima en snel geregeld

Bestellen gaat makkelijk en alles wordt zeer snel en correct geleverd. Fijn ook dat je achteraf kunt betalen. Voor mensen die niet internetbankieren een uitkomst! Kan Superfoodstore zeker aanbevelen.

Alles prima in orde

Snelle levering. Goed product

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.