Fijne ervaringen

Je kunt altijd terecht voor hulp en ondersteuning Fijne en ruime keuze in welke vorm en mate dan ook Ga zo door Superfoodstore en hou tevreden klanten!

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Snel en betrouwbaar

Het is makkelijk bestellen via de website. De levertijd is kort.

uitgebreide collectie, perfecte webshop

Al jaren vertrouwd en altijd korting! Erg tevreden met deze winkel!

Veel te duur

PEA lucovitaal heb ik bij jullie gekocht, omdat het in één zending ging.Later zag ik dat anderen het aanbieden voor ca €12 ipv € 24 bij jullie

Super fast delivery and service

Everything was handled very quickly and delivered on time

Adverteren zonder btw opslag

Bij afrekenen komt btw er bij

Goede en snelle levering

Bestelling de volgende dag geleverd. Superfijn!

Alles op voorraad. Snelle levering.

Levering was snel

Fijn om zo snel de pilletjes te kunnen gebruiken

Super Bedrijf!

Zeer snel orders klaarmaken en opsturen. Geen lange wachttijd!!!!

Goede klantenservice

Pakket niet ontvangen( fout PostNL) Snel opgelost, goede service!

Duidelijke website

100% betrouwbaar

Vandaag besteld morgen in huis. Dit kan Superfoodstore.nl waarmaken. Ik ben super tevreden.

Ruim gesorteerd en snelle afhandeling

De ruime sortering en makkelijk zoeken bracht mij bij superfoodstore. Zeker de afhandeling, de snelle verzending en ook de prijs is goed bevallen.

Zeer snelle, correcte levering

Voor het eerst besteld bij Superfoodstore. De volgende dag al de bestelling ontvangen. Goed verpakt en aantrekkelijk geprijsd ook nog.

Snel

Nergens konden we cacao nibs krijgen. Na speuren kwamen we uit bij Superfoodstore daar hadden ze wel. (en ook nog meer andere producten) Besteld en zeer snel geleverd. Als we weer iets nodig hebben kijken we zeker eerst op Superfoodstore. We raden anderen dan ook aan om eerst bij Superfoodstore te kijken!

mijn ervaring in één zin : gewoon super fantastisch goed!!!!!!!!!

Had een bestelling geplaatst, maar kreeg één verkeerd product. Dat was binnen één dag opgelost en het bestelde product de andere dag gekregen. Gewoon super fantastisch goed!!!!!!!!!!!!

Perfecto

Pedido y entregado rápidamente al día siguiente, volveré a comprar

Betrouwbaar

Alle snelle levering en goede kwaliteit.

Goede producten

Alles prima geregeld

Perfecte prijs en kwaliteit.

Supersnelle levering en voordelige keuze.

Verrast door de enorm snelle levering en het voordelige aanbod.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.