Alles prima in orde

Snelle levering. Goed product

Eerlijke prijzen, snelle levering en goede bio producten

Eerlijke prijzen, snelke levering en goed asnbod bio producten.

Snelle reactie van klanten service.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Goede spullen voor een goede prijs. Ik ben heel tevreden.

Prima…

Het was mooi verpakt en Super snel geleverd… de volgende dag al … dus Super blij mee…Bedankt voor het snelle levering…

zeer goed

Verzending op tijd, behulpzaam, mooi assortiment.

Volgende dag geleverd en goed ingepakt

Mijn bestelling was de volgende dag gelijk geleverd en goed ingepakt om te zorgen dan mijn producten niet in kruimeltjes aankwamen.

Verspilling/ niet duurzaam

1 klein buisje met homeopatische korrels besteld....kwam in een veel te grote doos. Had makkelijk in een envelop gekund, goedkoper ook. Heb netjes antwoord gekregen van superfoodstore, ze zijn ermee bezig om het duurzamer te maken.....Tot die tijd ga ik toch proberen om het ergens te kopen waar het verzenden op een duurzamere manier gebeurd (winkel heeft het vaak niet).

Snel en goed

Snel en goed

ben zeer tevreden

onze bestelling was keurig op tijd . het bestellen ging makkelijk dus zijn we zeer tevreden

SUPER

Producten zondagmiddag besteld en maandag om 13.00 uur aan huis bezorgd! Eindelijk m,n l,Oreal styling mousse weer gevonden bij jullie, die nergens meer te koop is. Heb meteen 3 bussen besteld! Ben er helemaal blij mee!! THANKS !!!

Prima snelle levering

Goede service snelle verzending

Goede service snelle verzending

Snelle levering, goede communicatie

Goede pris en kwaliteit verhouding. Goede communicatie en snelle levering

excellent

very good experience and fast delivery

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

Supersnelle levering!

‘s Avonds besteld, de volgende dag in huis!

Snelle levering,alles correct. Top!

Goed en snel geleverd

Goede levering en goedkoop

goede service en snel geleverd.

Prima.

Excellent !

I could order and pay for the chosen product easily. Delivery was as promised, fast and efficient. Packaging was professionally done.

Goede website, snelle levering , goede verpakking

Goede website Levering was snel Keurige bezorger

Bestelling snel en goed geleverd! Ik beveel superfoodstore aan. Alles wat je nodig hebt hebben ze.

super snel

ongekend zo snel als mijn bestelling binnen was. Wel wat ambitieus ingepakt, maar alles lijkt gewoon goed. toppie dus

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.