Duidelijkheid op de site en snelle levering

Top een aanrader

heel veel keus en fijn dat het sap zo snel bezorgd werd i.v.m. een lichte blaasontsteking.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Goede producten en snelle levering

Duidelijke foto en omschrijving en een hele snelle levering

Snel

Bestelling vlg dag in huis. Producten heel makkelijk te vinden en ze hebben ook heel veel. Super

Hele snelle levering

Ik gebruik ze tekort om er een beoordeling over te geven maar zijn qua formaat prima

Site is makkelijk, duidelijk en overzichtelijk!

Prima sevice

Mijn bestelling was er binnen 24 uur. Doos netjes weggezet.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service.

Goed spul

Maar waarom moet een kleine potje in zo'n grote doos Verzonden worden?

Alles prima!

Superfood-store = Supersnel

Uitstekend binnen 24 uur geleverd

Supper

Supper snel gekregen en het helpt minder koorts lip

Gewéldig !

Hélemaal tevreden !

Prima ! Keurige levering op tijd van de gewenste producten.

Keurige levering op tijd van de gewenste producten. Netjes verpakt. Alles in orde.

geweldig

thee besteld tegen een scherpe prijs en de volgende ochtend had ik het al binnen !

Snelle levering, bedankt Ik heb het als een cadeau gekocht dus ik kan niet beoordeelden qua smaak en kwaliteit

prima !

Snelle correcte levering !

Super goed en snel leveren

Super goed

Uitstekend hele snelle levering en de prijs is ook, heel goed.je wordt Heel snel en duidelijk geholpen via de chat. De service is gewoon heel goed. Ik ben zeer tevreden, en ik denk zelf dat ik alleen hier al mijn producten blijft bestellen.

Goede webshop

Goede webshop, mooie supplementen, aantrekkelijke aanbiedingen en snelle bezorging.

Supersnelle levering, zoals beloofd op de site.

Super snelle service, top!

Goedkoop en goed.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, goedkoop en snel thuis. Ik ben zéér tevreden!

Altijd tevreden

Voor wat ik nodig heb is de voorraad altijd aanwezig. En vooral dat het zo snel. Verzonden en geleverd word. Dat vind ik vooral in deze tijd een groot pluspunt. Niet dat ik er niet op kan wachten, maar het hoeft niet. En dat is fijn.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.