Geen reactie op mail na klacht

Onlangs ontving ik mijn bestelling, 1 flesje etherische olie bleek ernstig gelekt , was zelfs leeg. Meteen gemeld : hoe lossen we dit op? Direct een mail: wil je nieuw flesje of geld terug. Prima service!

Product in orde echter dop van verpakking is stuk.

Nog niet gemeld bij superfoodstore, dit ga ik zsm doen. Product is moeilijk verkrijgbaar dus wel fijn dat het bij hen te verkrijgen is.

Prima service!

Snelle verzending, prima service van klantenservice

keurig in rap tempo bezorgd.

Eerder dan aangegeven werd het pakket bezorgd.

Snelle en adequate service

Bij toeval op de site gekomen en positief verrast

Scherpe prijs en snelle levering

De producten die ik 's avonds had besteld, had ik de volgende middag al in huis. De prijs was lager dan de webshop waar ik normaal koop. Ik had nog niet bij Superfoodstore.nl geshopt, maar dat ben ik nu wel van plan.

Top geleverd

Was een snelle bezorging en veilig bezorgd.

Goede producten en altijd snel geleverd!

lekker, eindelijk gevonden wat ik zocht

lekker, eindelijk gevonden wat ik zocht. Met chikko not coffee heb ik eindelijk volwaardige en goedkope koffievervanger!

Overichtelijke site en goede producten

Ruim assortiment van goede natuurlijke (bio)producten. Alles is goed te vinden op de site, met duidelijke foto's en beschrijving van het product. Levering is supersnel.

Goed en snel geleverd

Betrouwbaar

Nog geen ont vangst ?

Als je niets ontvangt kun je het niet beoordelen !

Zoals beloofd volgende dag geleverd, ondanks de zware sneeuwval

Tevreden over mijn eerste bestelling.

Mijn eerste ervaring met Superfoodstore. En zeker niet de laatste. Goede prijs en echt supersnelle levering.

Mijn bestelling was wel bevestigd maar kwam maar niet, contact opgenomen en de volgende dag had ik alles in huis. Was dus even iets mis maar ze hebben mij super geholpen. Ik raad deze webshop aan.

Super snel geleverd!

Ben begonnen mijn koffie hier te bestellen omdat hij in mijn favoriete winkel niet meer verkrijgbaar is. Het wordt super snel geleverd en bestelling enz. werkt heel makkelijk! Top store!

Super snel ontvangen

En goede producten

De ene dag besteld de andere in huis

Bestelling eenvoudig te plaatsen en goedkoper dan andere webshops voor hetzelfde artikel. Zeer snelle levering!

Top.

Ik ben zeer te vreden ik ga in de toekomst zeker weer bij hen bestellen Snelle levering goede comunicatie Hier kun je zeker bestellen.

Goede ervaring, altijd snel geleverd!

Snelle levering en super aardige klanten service

Concurerende prijzen en snelle levering

Fijne producten, snelle levering

Persoonlijk ga ik liever naar een fysieke winkel. Helaas was hetgeen ik zocht op en kwam ik bij jullie terecht. Heel fijn dat de bestelling zo snel ging. Bedankt hiervoor.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.