goede service

Vriendelijke hulp, op vragen die ik stelde. Ook geduldig met het antwoorden. Werd zeer gewaardeerd.

Goed en snel

Goed en snel

Goed verpakt. Snelle bezorging. Gewoon top!

Snel en acuraat!

Prima hoor.

Geweldige service

Ik had het verkeerde produkt ontvangen en dat werd direkt volgende dag gecorrigeerd en nageleverd

We willen eerst bij superfoodstore.nl aankloppen voordat wij verder op onderzoek uit gaan

Onze bestelling was super snel en goed ontvangen, we zullen vast en zeker meer bestellen als u dat in voorraad heeft Vriendelijke groet Matthijs

Niet reageren op mails

Ze maken een fout .. en dan verwacht je wat van hun stuur je een mail reageren ze met kom er aan en stuur je nog een mail dan wordt je gewoon geskipt

Prima geregeld

Prima geregeld

Snelle bezo

Rging

Duidelijke site, betrouwbare levering

—-

——

Snelle service!

Super snelle service en juiste producten geleverd, helemaal top!

Snelle leveringen

Snel en goed

Geen opmerkingen

correct en spoedig verzonden

Komt na wat ze beloven

Snel secuur en voldoet aan de verwachting

Tevreden over al mijn aankopen

Sinds kort heb ik een account, want na eerdere bestellingen was ik overtuigd. Snelle bezorging. O.a kruiden en pijlwortel.

Dit wordt mijn vaste besteladres!

Super service. Prijs kwaliteit is perfect, snelle levering. Zeer tevreden over superfoodstore!

Snelle service maar niet kloppende aanbiedingen

Goede service qua verzending, maar een black friday deal neerzetten, terwijl het drie maanden daarvoor goedkoper was is een beetje vreemd…

Eerste ervaring is prima

Medicatie besteld. Volgende dag afgeleverd. Ziet er allemaal prima uit.

Snel

Top producten.

Mooi en overzichtelijk website met duidelijk informatie.

Netjes .

Wel het idee dat de bestelde dtank niet het meest verse is gezien de aanslag in de flessen.

Op alle fronten super

Mijn ervaring met Superfoodstore is op alle fronten goed. Zij hebben een duidelijke website en de levering is snel en de verpakking is verzorgd.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.