Super 😀

Ben ontzettend blij met mijn kleed echt aan te bevelen snelle levering toppie

Snelle levering & hoge kwaliteit leer.

Afbeelding kwam precies overeen met het geleverde. Lekker snel en een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.

keurig bezorgd, een prachtig kleed

het koekleed is ,zoals vermeld op de website , precies zoals op de foto. Het was keurig verpakt. Het kleed staat prachtig op mijn net wit geverfde vloer. Mooie kwaliteit. Ben er ontzettend blij mee.

Erg tevreden!

De 1e huid die we bestelden was supermooi maar vonden we toch net iets te klein. We hebben deze geruild voor n XL exemplaar en vinden m heel erg mooi. Blij mee!

Super Koelap

Snelle levering van mijn uitgekozen koeienhuid. Mooie kwaliteit! De huid is precies hetzelfde als op de foto en we zijn er superblij mee:)

Zeer snel en correcte levering van goede kwaliteit.

Heel tevreden.

Super blij!

Heel tevreden over mijn bestelling bij koelap! Het product voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, precies zoals op de website staat.

Uitstekende service

Exact zoals op de foto. Heel mooi !

Prima produkt en keurige levering

Het koeienkleed en het schapenvel dat ik heb gekocht zijn prima! Allebei mooie kwaliteit en netjes verpakt afgeleverd. Op mijn mail mbt de aflevertijd is snel en vriendelijk gereageerd.

Goede snelle service en een mooi product

Goede snellen service en een mooi product

Snelle levering, kwalitatief product

Snel en goede service!

Hele fijne afhandeling

Snelle en nette levering

Een kadoo, wat een prachtige mooie huid!!

Super snelle levering, En een mooie koelap! Wat een uitmuntende kwaliteit en kleur, echt onderscheidend goed van wat we bij sommige andere aanbieders gezien en gevoeld hebben. De huid is extreem zacht en soepel, dik gelooid en ruikt niet. De vacht is prachtig, nergens een kaal plekje en heel dik in het haar, tot aan de randen aan toe. Top!

Er ging wat fout bij bestellen. Ik gemaild en super snel antwoord gekregen en alles werd meteen opgelost. Mooie nette koeienkleed, ben super tevreden

Supr snelle levering ,hij is echt prachtig.

Top service en produkt

Mooie huiden

Twee besteld om keuze te maken en allebei prachtig Fijne communicatie met John van Koelap

Een aanrader, een perfecte service

Je hebt een ruime keuze, goede uitleg op de website. Bestellen gaat heel vlot. Snel geleverd. En je krijgt precies wat je besteld hebt, van zeer goede kwaliteit.

Overzichtelijke website, snelle levering, topproduct! Voelt heel zacht aan, mooie afwerking, heel tevreden!

Uniek product en binnen 2 dagen geleverd

Unieke huiden, geen twee zijn hetzelfde, goed geprijsd en binnen 2 dagen geleverd. Niks mis mee!

Voldoet aan mijn verwachtingen!

De vacht lijkt inderdaad niet verharen. Mooie kwaliteit!

Mooie kwaliteit en uitstekende klantenservice!

Aanvankelijk had ik gekozen voor een grijze Koelap. Bij levering bleek deze toch meer bruin te bevatten dan grijs. Ik heb contact opgenomen met de vriendelijke directeur van Koelap. Tot mijn vreugde kon ik hem retourneren. Het pakket heb ik aangetekend geretourneerd, dan heb je tevens Track en Trace en is het pakket verzekerd. Een nieuwe bestelling daarop volgde waarbij ik bewust heb gekozen voor een witte Koelap. Was wel wat duurder maar wist nu zeker dat het met de kleur goed zat. Zijn lichte kleuren met mooie haren geeft een prachtige opvallende zijdeglans. Leuk detail is het kleine kruintje van de haren in de nek die deels verder lopen over de rug waar ze in elkaar vallen zoals bij het hondenras de Ridgeback. Aan de zijkanten zitten ook enkele kruinen de alles bij elkaar een natuurlijk en speels effect geven. Kortom ik ben dan ook zeer tevreden met mijn nieuwe Koelap en over de uitstekende klantenservice! Ik beveel Koelap dan ook zeker aan want als je op zoek bent naar goede en mooie kwaliteit dan ben je bij Koelap op het juiste adres!

Mooie lap en snelle levering

Alles was OK. Goede verpakking. Mooi product en snel geleverd.

15 Grote Looierstraat F

Maastricht 6211 JH