Prima geholpen, maar onpersoonlijk

De voorraad op de site klopte niet. Standaard mailcontact, geen persoonlijke noot, weinig interactie. En wel goed geholpen en we vinden de koelap prachtig!

Uitstekend !

Helaas was mijn bestelde product al verkocht maar vergeten te verwijderen van de site maar kreeg netjes een nieuw voorstel en ook snel geleverd. Top dus en men weet heel goed hoe met de klant om te gaan, snelle en passende reactie dus !

SNELLE LEVERING EN EEN HEEL MOOI KOEIENVEL

Heel veel keuze. Veel meer dan in welke winkel dan ook. Hij ligt nu mooi tecwezen in onzre huiskamer. Wij zijn er heel blij mee.

Snelle levering mooi product

Binnen een aantal dagen was ons vloerkleed geleverd en voldoet aan verwachtingen

Mooi

Een heel mooi kleed, goede prijs. Ben er erg blij mee.

Toppie super geweldig

Voor het eerst besteld en de volgende dag in huis. Gekregen wat ik had gekocht. En ik koop zeker nog een keertje als ik onze logeerkamer klaar heb. Super service en zo betaalbaar.

Uitstekende service

De bestelling werd snel geleverd. Erg mooie kwaliteit van het koeienkleed.

Mooi koetje

Goed geregeld allemaal

Zeer snelle levering ondanks rare coronatijden, geweldige kwaliteit, precies zoals op foto, ik ben echt zeer blij met mijn aankoop. Dankjewel Koelap!

Super tevreden!

Een duidelijke webshop. Je kiest de koelap zoals op de foto, dus geen teleurstelling mogelijk achteraf. Heel snelle service, duidelijke communicatie en super snelle levering. Goed en veilig verpakt. Helemaal tevreden...

Snelle levering!

Makkelijk besteld, snel thuis, prachtig vel!

Topkwaliteit en vlotte levering

Mooie kwaliteit, goed ingepakt en snelle levering!

Geleverd zoals op het plaatje was, snel en netjes verstuurd. We zijn er super blij mee! Als je een echt kleed wil is dit een aanrader

Ik had het disco goude koelap besteld dit was niet mijn ding. Kon hem terug sturen nu krijg ik mijn nieuwe subtielere koelap! Thanks!

Prima service en goede kwaliteit

Prima service en goede kwaliteit

Erg prettig!

Mijn eravring is erg prettig. Het was fijn om voor de koop een filmpje te ontvangen en het retourbeleid is erg goed!

Geweldig service

Geweldige service.. hadden online 1 koekleed uitgezocht helaas was deze Zoek en kon niet geleverd worden.We mochten een andere uitkiezen zelfs groter en duurder. John stuurde er daarna zelfs 2 op zodat wij op ons gemak een keuze konden maken.. met een retour label erbij om de andere terug te zenden .. dat is pas service!

Mooi product en snelle levering!

Product precies als omschreven. Prima kwaliteit.

Goede service en snelle Levering

Goede service snelle Levering

Goede service, snel geleverd en mooie koeienhuid!

Niets op aan te merken!

Ik ben zeer tevreden over jullie!

Snelle levering en super mooie kwaliteit!

Verrassend goed

Je krijgt echt de huid die op de foto staat. Ik heb er heel blij mee !

Heerlijk

Toen ik een koelap bestelde (en meteen ook maar twee schapen) ontstond er een erg leuke mail-conversatie. Zeer hoog kwalitatieve producten, fijne communicatie, echte liefde voor het materiaal wat ze verkopen. Goed betaalbaar en alles bij elkaar dus een zeer goede ergaring.

Helemaal prima!

Ik heb een zwarte koeienhuid en een taupe schapenvacht besteld. Ik had een kleine koe nodig en had geluk, want de kleinste koe die erbij was had ook nog eens een interessante korting. Fijn om de vorm de kunnen beoordelen op de foto en diezelfde koeienhuid te kunnen bestellen, zo weet je wat je krijgt. Jammer dat je niet kunt inzoomen op de foto, dat zou nog mooier zijn om de details te kunnen bekijken. Als je in éénzelfde bestelling een schapenvacht erbij bestelde, kreeg je korting. Dat was mij op de site niet duidelijk, maar had ik toevallig op facebook zien staan. Hoewel ik het op de site zelf niet zag staan, werd de korting wel automatisch verwerkt in het winkelmandje bij bestelling. Levering keurig met 2/3 dagen en de huiden zijn echt prachtig. Kortom, absoluut een aanrader. Dank!

Snelle levering en ziet er mooi uit

Mooie huid, mooie kleur en snelle levering. Een minpunt is dat ik er Geen beschrijving bij zat hoe je het moet onderhouden en schoon kan maken.

15 Grote Looierstraat F

Maastricht 6211 JH