We bestelden een koeienhuid, deze overtreft alle verwachtingen. Ze is heel erg mooi, alsook van goede kwaliteit. We zijn er heel erg blij mee. Ook correcte service. Levering zoals vermeld op de website.
Ik was verbaasd over de prijs van dit velletje! Ik denk niet dat ik hetzelfde voor die prijs,ergens ter wereld kan bemachtigen!
Zeer tevreden met mijn koeienvel en de opvolging van John. Ondanks problemen bij PostNL toch goed verder geholpen en mijn bestelling vandaag in ontvangst kunnen nemen!
Mijn bestelling is keurig op tijd verzonden vorige maandag, helaas door problemen bij PostNL nog niet ontvangen. Helaas ligt het probleem van de vertraging niet bij Koelap, maar als consument ben ik er wel zeker van dat zij er alles aan zullen doen om het wel op te lossen.
Er was door omstandigheden even vertraging op de levering maar er werd alles aan gedaan om het vel zo snel mogelijk tot bij mij te krijgen! Ik ben fan van de service en product!
28 nov besteld, maar product nog steeds niet ontvangen; zal wel aan PostNL liggen, maar krijg sinds 30 nov ook geen updates meer. Hoop dat het idd aan de Sinterklaas drukte ligt, en dat ik de bestelde koeienhuid toch nog mag ontvangen.
Net een heel duidelijk gesprek gehad met de verzender. Mijn bestelling is keurig op tijd verzonden vorige maandag, helaas door problemen bij PostNL nog niet ontvangen. Na mijn gesprek met de eigenaar echter volledig gerustgesteld dat ze hier met man en macht achter zitten en zo snel mogelijk een oplossing zoeken bij PostNL. Helaas ligt het probleem van de vertraging niet bij Koelap, maar als consument ben ik er wel zeker van dat zij er alles aan zullen doen om het wel op te lossen. In het verleden heb ik nog al een koeienhuid besteld hier waarvan ik zeer tevreden was, dus ik kijk alvast opnieuw uit naar mijn levering!
15 Grote Looierstraat F
Maastricht 6211 JH
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.