Snel geleverd en goeie prijs

product as expected, delivery as promised,

product as expected, delivery as promised,

Goed product, snelle levering

Beste reiniging en verzorging voor vinyl, Snel en goed geleverd. Alleen is het niet bij 123vloerverzorging verzonden, er staat een andere leverancier op de bon.

Supersnel en goed

1x per jaar bestel ik veel vloerproducten, en het is er altijd supersnel, en keurig netjes. Het product is goed, dus blijf ik dit gebruiken.

Bestelling snel geleverd in stevige verpakking.

Snelle levering top

Goede website Snelle levering

Goede en snelle levering

Jammer dat post.nl niet de capaciteit had om de levering op tijd te leveren maar overall een goede snelle levering en service

Prima produkt en snelle levering.

Goede snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding , snelle levering

Snelle nette levering binnen 3 dagen

Eerst via Bol.com besteld maar Post.nl raakte het pakket kwijt??? Rechtstreeks bij 123vloerverzorging besteld, dit was nog voordeliger en WEL snel geleverd

Prima en snelle levering

Goede ervaring met bestelling die snel in huis was

Super snelle levering

Super snelle levering

Fijn

Fijn onderhouds product

Ik heb geen vergelijkings producten,ik gebruik dit al jaren. Mijn moeder zei altijd "Schoenmaker blijf bij je leest" Als het goed is,is het goed he Succes met jullie bedrijf

Snelle service, goed product voor het schoonmaken van onze gietvloer.

Makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd!

Het was zeer eenvoudig om te bestellen en mijn product werd de volgende dag, zaterdag al geleverd. Fied gedaan!

Snelle levering en een mooie prijs

Goede producten maar zou verzending graag anders zien

Product kwaliteit is zoals verwacht maar ik vind de minimale order waarde voor verzending echt te hoog, waardoor ik beter 4 flessen kon bestellen en daarmee de verzendkosten kon besparen. Misschien daar eens naar kijken om het toegankelijker te maken voor de consument. Prijs per product iets omhoog en verzendkosten laag. Waardoor je eerder enkel 1 á 2 stuks kunt kopen.

Snelle levering correct verpakt

Top, snelle levering!

Volgende dag al in huis. Geweldig!

Snel en goed

De artikelen zijn sne en correct bezorgt voor een goede prijs

Loopt vlekkeloos

Zeer goede prijs, snelle levering.

Goedkope en snelle levering van onderhoudsmiddelen voor marmoleum vloer.

Vlug geregeld

Vlugge bezorging. Hier kun je op aan!

Snelle verzending

Producten zijn snel verzonden, goede prijs

Gleede 36

3291TX Strijen

Over 123vloerverzorging.nl

Bij 123Vloerverzorging.nl kunt u terecht voor vele soorten onderhoudsmiddelen. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een bepaald soort Olie, Lak of Beits. Of zoekt u een speciaal onderhoudsmiddel voor uw Laminaat vloeren, PVC vloeren of Houten vloeren u kunt altijd bij ons terecht.