Goede kwaliteit/prijs verhouding

Snelle levering en goed product en scherpe, laage prijs.

Hele goede service

Petje af voor de bezorger. Ondanks een verkeerd ingevuld huisnummer toch nog bezorgd.

Helaas niet mogelijk wat te retourneren

We hadden helaas olie en lak besteld, de doos waarin ze zijn geleverd is alleen open gemaakt en de rest zit nog helemaal verpakt, niet open gemaakt etc. Helaas achteraf pas achter gekomen dat het in algemene voorwaarden staat dat je dit niet kunt retourneren! Advies van mij is: koop je olie en lak ergens anders waar wel geretourneerd kan worden!

Bezorging op tijd

Vlotte levering

Na bestelling heb ik de producten zeer snel ontvangen. Ook de prijs viel erg mee.

Duidelijk, snel, goeie prijs

Prima ervaring.

Werkt naar behoren.

ben er erg blij mij het heeft het werk erg vergemakkelijkt.

Top geregeld. Scherpe prijs en snelle levering

Top geregeld! Scherpe prijs en snel geleverd. Verder verwerkt de lijm heel prettig.

Goede prijs kwaliteit en snelle levering zeer tevreden .

Goed, tevreden

Snel en goed geleverd

Fijne service

Zeer snelle levering

Tijdens het vervoer was lekkage ontstaan maar dit is na een telefoontje goed opgelost. De lekkage bleek door de vervoerder te zijn ontstaan en er is mij kosteloos een extra liter Skylt onderhoudsmiddelen toegestuurd. Prima service!

Snelle levering top product

Quick step clean besteld voor laminaat te reinigen. Snelle levering.

Na klacht goed opgepakt

Na een probleem met levering, goed opgepakt en na 24 uur in huis!

Juiste prijs en zeer snelle levering

goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Geweldige service! De volgende dag al geleverd.

Prima " goedje", vloer lijkt weer als nieuw

Prima service en goede prijzen

Heb een buitenolie online besteld, en binnen een paar dagen ( ook met de corona drukte) had ik het product in huis.

123top

Goede produkten, mooie prijs en keurige levering.

Goed product. Snel geleverd. Goede prijs

Duidelijkere website

Alles wat je nodig hebt is goed te vinden

Heeft weinig zin, want bij ons werkt het totaal niet.

Wij hebben de vloeistof op de plek gespoten waar de urine vlekken zaten en het veranderde er niets van. De zwarte vlekken die in de houtenvloer zitten, gaan er niet van weg als ik de vloeistof er opgespoten heb. misschien zitten de vlekken er al te diep in. Misschien dat jullie ons nog een andere raad kunnen geven, en anders moet de vloer maar op nieuw geschuurd worden. Horen graag van jullie als je een ander advies voor ons hebt. Groetjes, Henri Oude Nijhuis.

Gleede 36

3291TX Strijen

Over 123vloerverzorging.nl

Bij 123Vloerverzorging.nl kunt u terecht voor vele soorten onderhoudsmiddelen. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een bepaald soort Olie, Lak of Beits. Of zoekt u een speciaal onderhoudsmiddel voor uw Laminaat vloeren, PVC vloeren of Houten vloeren u kunt altijd bij ons terecht.