Goede prijs/kwaliteit

Goedkoper dan op andere plekken en mooi op tijd bezorgd. Wel jammer dat vanaf 20 euro gratis wordt bezorgd terwijl veel producten €9,95 zijn.

prima ervaring

Middel voor vloeronderhoud is snel thuis afgeleverd. De prijs was lager dan bij andere shops.

goede voorlichting; vriendelijke toon

goede voorlichting; vriendelijke toon

Gemakkelijk en snel

Snel, prima producten!

De cleaner en polis snel geleverd.

Snelle reactie op mijn mail, en zeer goede service, ben heel tevreden

Snelle bezorgen en een goed product. Marmoleum is erg opgeknapt van de behandeling

Goed en snel

Goede producten, goede prijs-kwaliteitverhouding en zeer snelle bezorging.

Makkelijk en snel!

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering ondanks het Coranavirus In één woord TOP!

Snel en correct

Idem

Geweldig!

Ik durfde niet online te bestellen, vanwege ******! Maar in woord ben ik blij dat ik het heb gedaan. Binnen 3 dagen in huis, wat willen wij nog meer.

Product is aan gekomen!

bedankt voor de snelle reactie! Top!!

Vragen actief afgewikkeld

Van een besteld product bleek de sticker afwezig, zodat niet duidelijk was hoe en wanneer het te gebruiken. Op verzoek informatie in de vorm van een foto van de gebruiksaanwijzing doorgestuurd gekregen.

snelle en goede levering

aan te bevelen zaak

In één woord uitstekend! Goed verpakt en snelle levering!

👍

Snelle service👍

Snelle levering en telefonisch goed bereikbaar. “Probleem” meteen opgelost. Top!

Alleen maar pluspunten

Bestellen gaat makkelijk en voor mij was het product wat ik nodig had goedkoper dan elders. Ook de bezorging was snel en was alles goed verpakt. Ook erg fijn dat het bij een afleveringpunt bezorgd kon worden.

Een bestelling en een snelle levering en goede afhandeling toppie.

Uitstekend snelle levering.

Netjes verpakt

Snelle levering gewoon goed!

Perfect service en levering

Binnen één dag in huis, top!

Gleede 36

3291TX Strijen

Over 123vloerverzorging.nl

Bij 123Vloerverzorging.nl kunt u terecht voor vele soorten onderhoudsmiddelen. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een bepaald soort Olie, Lak of Beits. Of zoekt u een speciaal onderhoudsmiddel voor uw Laminaat vloeren, PVC vloeren of Houten vloeren u kunt altijd bij ons terecht.