Onvoldoende, had ook iemand dan het kunnen laten halen.

Twee dagen ervoor thuis gebleven. Geen bezorger geweest!!! Nu moet ik het vandaag zelf ophalen bij een servicepunt van PostNL en moet ik er iemand voor vragen dit te doen

onderhoudsmiddel was bijna op en was gebaat bij snelle levering. Hetgeen ook inderdaad gebeurde.

Goeie communicatie en vlotte levering Verbeterpunt: ik had een emmer parketlijm besteld, de emmer was onder iets gescheurd waardoor lijm lekte, Dit zal ongetwijfeld bij het transport gebeurd zijn en waarschijnlijk net voor levering Toen ik de plastic eraf haalde begon hij harder te lekken Wellicht beter verpakken in de toekomst zoals verfleveranciers doen bij latex Extra kartonnen doos

Alles is volgens plan verlopen

Alles is volgens plan verlopen

Levering op tijd, Prima!

Levering op tijd en correct

Wat ik besteld heb is goed en op tijd afgeleverd

Zie boven

Prima levering, snel in huis

Betrouwbare levering tegen lage kosten.

Snelle en prima levering conform afspraak

Na mijn bestelling kreeg ik de bevestiging en de dag erna kwam het netjes als pakket binnen. Snelle en prima gedaan!

Snel geleverd, goede prijs

Snel geleverd, goede prijs, zeer tevreden.

Gleede 36

3291TX Strijen

Over 123vloerverzorging.nl

Bij 123Vloerverzorging.nl kunt u terecht voor vele soorten onderhoudsmiddelen. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een bepaald soort Olie, Lak of Beits. Of zoekt u een speciaal onderhoudsmiddel voor uw Laminaat vloeren, PVC vloeren of Houten vloeren u kunt altijd bij ons terecht.