Met zorg geleverd.

Uitstekend product. Met zorg ingepakt zodat de flessen niet lekken.

Snelle service online. Vorige keer de verkeerde flacon bestelt, geen probleem! Omgeruild, dus nu weer 2 flacons besteld. Service top dus en ja, dan bestel je graag weer bij hetzelfde adres.

Snel en correct geleverd

Snel en correct

Xxx

Snelle bezorging goede producten

Snelle bezorging, goed producten

Alles snel en in orde!

Aanbevolen

Prima middel, vloer mooi schoon, na verbouwing en PVC leggen.

Prima servivce

Snelle levering en de producten waren uitstekend verpakt voor het transport.

Goed verpakt en supersnelle levering

Mijn vloerproducten werden de volgende dag al afgeleverd en ze waren ieder ook nog afzonderlijk verpakt in folie. Heel fijn!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Snelle levering (op post Nl punt) en prima producten. Gebruiken gelukkig een normaal formaat doos voor de hoeveelheid/grootte van het product.

Ook via E-mail. Keurig verpacht ook tegen lekkages. Goed product tegen en schappelijke prijs. RZ laminaat reiniger.

Perfecte bescherming voor mijn parket.

Perfecte bescherming van het parket.Goed antie slip.Vloer blijft mooi.

Snelle en correcte levering.

Producten zoals omschreven en snelle levering. Zou volgende keer weer hier bestellen.

snelle en correcte levering

Goede website en na de bestelling is alles correct, vlug geleverd. De artikelen waren ook prima en extra verpakt zodat het niet kon lekken.

Keurig op tijd bezorgd.

Alles verliep prima en zoals beloofd.

op mijn vraag werd zeer snel gereageerd en de levering was ook zeer snel.

Zonder problemen mijn bestelling geleverd

Mijn bestelling werd, goed verpakt en netjes op tijd, door een vriendelijker besteller afgeleverd.

Snelle levering, producten goed verpakt en extra geseald ivm eventuele lekkage.

Keurig verpakt en ondanks kerstperiode met 1 dag geleverd

Razend snel en Super voordelig.

Wij hebben een pu gietvloer en de schoonmaak /onderhoud middelen zijn hier super voordelig en heel snel bezorgd. 123tiptoppie.

vlugge bezorging alles ws correct

Gleede 36

3291TX Strijen

Over 123vloerverzorging.nl

Bij 123Vloerverzorging.nl kunt u terecht voor vele soorten onderhoudsmiddelen. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een bepaald soort Olie, Lak of Beits. Of zoekt u een speciaal onderhoudsmiddel voor uw Laminaat vloeren, PVC vloeren of Houten vloeren u kunt altijd bij ons terecht.