Superr om te horen dat je zo blij met ons bent. Wij zijn ook heel blij met jou :) Wist je dat er een QR-code op de wikkel die je can scannen voor leuke wc grappen! Door jou bijdragen wordt de wereld een stukje beter๐
Wauw! Een 10!! ๐ Wat ook duurzaam is, is het gebruiken van de wikkels en lege wc rollen tijdens het knutselen met jullie kinderen / klein kinderen. Leuk en gezellig poepen. ๐คฉ
Dankjewel voor de lief rollende woorden! ๐
Een 10!! ๐คฉ Dankjewel, wij zijn ook super blij met jou! ๐
Hi Maureen, Wat super fijn om te horen dat je zoveel plezier hebt met onze rollen! ๐ Ook leuk om te horen dat het bezorgen zo soepel gaat! Onze klantenservice toppers werken altijd zo goed en snel mogelijk, om je altijd top service te bieden! ๐ Dankjewel voor het bijdrage aan onze missie om levens van anderen te verbeteren! ๐ฅฐ Together we make the world less shitty! ๐๐ฉ
Hi Tini Thanks for rolling with us so long! Our customer service is always willing to help you out of the shit :)
Hi Yolande, wat fijn dat je zo blij bent met onze rollen! Wij zijn ook heel blij dat je met ons rolt!
Wat super fijn om te horen dat we zo'n trouwe party pooper als jou hebben! ๐ Echt leuk om te horen dat onze klassieke Cheerful Choice jouw favoriet is! Hopelijk worden je dagen opgevrolijkt door de quotes die erop staan en heb je lekker veel toiletplezier met de QR code naar onze toiletgrapjes. ๐ Hiernaast willen we je graag laten weten dat je een topper bent, omdat we samen impact maken en toewerken naar een duurzamer wereld! Together we make the world less shitty! ๐๐ฉ๐ P.s. wij zijn stiekem ook een mega fan van jullie party poopers. Je hebt een enorme lach op onze gezicht getoverd! ๐โจ
Wow! Wat super leuk om te horen :) Dankjewel party pooper ๐
Wauwiee!!!! Wat een super leuke review! Topperrr ๐คฉ Dankjewel voor je lief-rollende complimentjes, dit betekent de wereld voor ons, want alleen samen kunnen we impact maken! ๐๐
Hoi Patrick, Bedankt voor je uitgebreide email. Wat jammer te lezen dat je onze levering onbetrouwbaar vindt. Hier zit echter wel een gestructureerd process achter. Het verloop van een abbo bestelling kan je teruglezen in de FAQ abonnomenten. Dat er wellicht een vertraging zit doordat je verzenddatum in het weekend valt of dat er door Budbee een vertraging is dat zou uiteraard kunnen. Vervelend, onze excuses hiervoor, dit zou niet zo moet zijn. We doen ons uiterste best om de bestellingen op tijd bij de klant te laten komen, onze fout als dit niet gelukt is. Betreft je opmerking over de kortingscode, we gaan dit intern controleren en zorgen dat dit niet nogmaals gebeurt. Daarbij ook dat er duidelijk wordt gecommuniceerd als er producten uitgesloten zijn van de aktie. Zoals je al aangaf hebben we een duidelijke missie als bedrijf. Het maken van impact doen we oa doormiddel van bekendheid (met onze wikkels) Zonder zouden wij een stuk minder leuk zijn en dus impact kunnen maken. Uiteraard begrijpen we je opmerking daardoor hebben wij ook de wrapless in ons assortiment. Heel erg dank voor het steunen van onze missie. We gaan er vanuit dat de volgende zendingen wel op rolletjes verlopen. Stuur mij anders gerust direct een mailtje (taliza@thegoodroll.nl). Dan zorg ik dat die 4 de volgende keer een dikke 10 wordt.
Wauw een 10! Geweldig! Leuk om te horen dat je zo blij met met onze toiletrollen & onze missie steunt!
Let's Rock & Roll! Leuk om te horen dat je zo blij bent met ons zacht toiletpapier!
Wat vervelend dat je keuken pakket nat is geworden! We willen het graag voor je oplossen. Kan je een mail sturen naar hello@thegoodroll.nl?
Originele beoordeling
Hi, Sorry dat je het zo hebt ervaren. Onze bamboe papier is nรฒg zachter dan onze 100% gerecyclede papier, wellicht dat deze wat beter bij je zou passen. Toch bedankt dat je ons een kans hebt gegeven en ons steunt door onze producten uit te proberen. ๐ Groetjes, Team TGR
Five stars!! ๐คฉ Together we make a great impact for people and planet! ๐๐
WAUW! een 10!! ๐คฉ Samen maken wij een mooie impact! ๐๐ Super leuk dat je jouw rollen ook met anderen deelt, sharing is caring! ๐งป
Dankjewel voor je lieve en leuke woorden Lise! ๐ฅฐ We zijn super blij dat je met een knipoog naar de wc kan! ๐๐ฉ Wist je dat je ook inpakzakjes met de wikkels kan maken voor gek-vormige cadeautjes? ๐คฉ
Hoi Kiki, Heb je onze website bekeken en misschien even de tijd genomen om je mening te vormen? Om toch antwoord te geven op je vraag '''why the F*** we de rol apart hebben verpakt. Meerdere redenen zal er enkele met je delen; -sommige klanten vinden het hygienischer en gezelliger eruit zien. -De wikkel is ook van gerecyled papier & inkt van natuurlijke ingredienten, dus zeker NIET mileau belastend - we verkopen niet zomaal toilet papier. onze missie is het bouwen van toiletten in ontwikkelingslanden met 50% van de winst dat doen we door middel van het verkopen van toiletpapier. Enn Kiki zeg eerlijk, denk je dat de impact die we al hebben gemaakt (meer dan 200 toiletten) zou lukken met rol zonder verhaal of uitstraling? -en voor wie ons toch graag steunt hebben we ook de wrapless toiletrol. Neem een kijkje op onze website zou ik zeggen en wie weet pas je je onvoldoende ook aan na wat meer informatie. En mocht je ook daadwerkelijk bestellen zien we je beoordeling graag terug op dit platvorm, waar Kiyoh ook voor bedoeld is. Veel liefs Team the GOOD Rollers.
Hi, Wat een fijn compliment! Daar doen we het voor, Zodat mensen in ontwikkelingslanden gebruik kunnen maken van veilige en schone toiletten!๐
100% boomvriendelijk & duurzaam: dat is hoe het moet zijn. The Good Roll doneert 50% aan de bouw van toiletten en is gemaakt van 100% gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen. Dus: geen boskap, minder waterverbruik en minder uitstoot van o.a. CO2. Bomen zijn om te knuffelen, niet om te eindigen als papier in jouw toilet. Ons papier is super zacht, supersterk en net zo goed voor jou als voor je portemonnee!