4 vliegen in 1 klap

Super fijn wcpapier, leuke quotes erop, wikkels zijn goed te gebruiken als cadeau papier en ook nog eens een goed doel steunen! Dat zijn 4 vliegen in 1 klap.

Geweldig!!

Alleen maar lof voor dit bedrijf. Website is duidelijk en makkelijk te bedienen. Assortiment en product dat ze bieden is van goede kwaliteit en heel compleet. Veel keus en wordt almaar completer. Alle communicatie (website, mails enz) is duidelijk, vriendelijk en super grappig. Alle vormgeving vind ik heel mooi en grappig. En of dat allemaal nog niet fijn genoeg is. Help je het milieu met deze aankoop en je sponsort een goed doel. En niet met een lullige 5%, maar een aanzienlijk percentage.

Onbetrouwbare levering

Wij hebben nu 2 jaar een abonnement bij the good roll omdat we achter de missie staan en die willen steunen. De producten zijn goed. Echter de levering is onbetrouwbaar gebleken. Er zitten meerdere dagen tussen de verzending van de producten door the good roll en ontvangst door budbee, de aangewezen bezorgdienst waar TGR mee samenwerkt. Daarna moet Budbee de daadwerkelijke levering aan de klant nog organiseren. TGR verzendt ook niet op alle dagen. Hierdoor zijn onze producten nooit binnen het aangegeven termijn aangekomen. We hebben ook een aantal keer proberen te anticiperen op een leegrakende voorraad door de eerstvolgende verzenddatum te vervroegen. Deze kun je echter pas ongeveer een week na 'vandaag' kiezen. Samen met de onbetrouwbare levering zit er dan toch al snel 2 weken tussen het aanpassen en het daadwerkelijk binnenkrijgen van het papier. We hebben al een aantal keer gehad dat we hierdoor toch papier moesten kopen in de winkel. Ook de klantenservice is erg wisselvallig. Na een aantal constructieve berichten over hoe de customer experience en de leveringsmethode verbeterd zouden kunnen worden, kreeg ik uiteindelijk een fijne reactie. Helaas waren de zendingen daarna weer even vertraagd als daarvoor. De laatste keer dat ik hier weer iets over schreef en vroeg of er een oplossing kan komen voor de manier van levering, kreeg ik alleen een bericht dat het papier onderweg was. Een aantal kleine punten nog: Meer dan eens is het voorgekomen dat de gegeven kortingscode via de nieuwsbrief van the good roll niet werkt. Ook begrijp ik het principe niet van wc papier omhulsen met papier. Lijkt me counter intuitive als je juist wil besparen op de productie van papier. Al met al zijn wij erg te spreken over de missie en is dat ondanks alle tegenvallers de reden dat we nog steeds een abonnement hebben. Dat neemt niet weg dat we overwegen om voor een alternatief te kiezen om niet met geknepen billen te hoeven hopen of we onze papier op tijd krijgen.

• Voor- of achterhanger? VOOR

Top bedrijf met top missie

Ik kocht al verschillende producten van The Good Roll en blijf grote fan. Ik hou ervan dat de wrappers mijn toilet opvrolijken en daarnaast kun je ze ook hergebruiken als cadeauverpakking. Het feit dat ze ook nog eens echt toiletten bouwen waar ze het meest nodig zijn, is een leuk extraatje.

Heerlijk zacht toiletpapier

WAUW! The Good Roll heeft echt super zacht toiletpapier. Daarnaast bouwen ze ook nog toiletten in ontwikkelingslanden. Echt een aanrader!

• Voor- of achterhanger? ACHTER

mijn probleem is prima opgelost

mijn probleem is prima opgelost!

Viel tegen

De website beloofde zacht toilette papier maar dat viel tegen. Het is erg ruw en dun. Zelfs de 3laags versie. In gebruik te vergelijken met goedkoop wc papier uit de supermarkt. Hetzelfde geldt voor de keukentol en de tissues. Wat wel positief is: het scheurt niet gauw. Al met al jammer want ik sta helemaal achter jullie missie. Even doorontwikkelen nog!

Awesome

Just love it, soft and lasts way longer then other paper!

• Voor- of achterhanger? VOOR

4 Rollen weisses Toilettenpapier+viel Verpackung für >2E, das hat nichts von Nachhaltigkeit

4 Rollen weisses Toilettenpapier+viel zu viel Verpackung für >2E, das hat nichts von Nachhaltigkeit, dazu fällt mir ein anderes Wort ein!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • k.A.
  • k.A.

Nog steeds fan

Nog altijd een tevreden klant. Ik deel ze ook uit om mensen ermee bekent te maken. Het zijn fantastische rollen en tissues. Blij mee....

• Voor- of achterhanger? ACHTER

Naar de wc met een knipoog, heerlijk wc papier

Goed papier, leuk bedrijf en voor een mooi doel! Ik hou van de verpakkingen (wij gebruiken het als inpakpapier) en ik hou van de humor! Bovendien staat het ontzettend gezellig! Nooit geweten dat het anders kon, en nu willen we nooit meer anders!

• Voor- of achterhanger? VOOR

Why the fuck zit er om elke rol een apart full color geprint papiertje..milieuvriendelijk me reet

Topbedrijf, top klantenservice!

Ik ben zo blij dat ik jullie heb leren kennen! Sleuren met grote pakken is verleden tijd, en je steunt er nog al wat goede dingen mee! De kwaliteit is ook helemaal hoe het moet zijn, betere vind je niet in de supermarkt. 1 keer was er een foutje in de levering geslopen, maar dit werd snel en professioneel opgelost...

• Voor- of achterhanger? VOOR, ACHTER

In alle opzichten blij

Prima papier voor schone billen en schone voetafdruk. Hartstikke vrolijk word je hiervan.

3 blije poeperts

The Good Roll, hoe hebben wij ooit zonder jullie gekund! Niks slepen met grote tassen pleepapier-uit-de-aanbieding en ook nooit meer kans op lege schappen wegens hebberige hamsters. The Good Roll bezorgt ons via het uitstekende BumBee stevig en toch zacht toiletpapier. Wij hebben we de 2-laags Roll. Zelfs de grootste poepert in onze huishouding is tevreden (en dát wil wat zeggen) en vraagt zich elke bestelling vol vreugde af welke sticker er nu weer in de doos zit... De keukenrollen zijn net zo goed, we worden blij van de verpakking eromheen want het staat zo leuk in de keuken.

Super product

Eind juli heb ik voor ons tweepersoonshuishouden 48 rollen besteld. Nu is het inmiddels januari en we hebben nog 12 rollen over van die bestelling. The Good Roll is ontzettend duurzaam en wij zijn hier heel tevreden over! Voor ons geen toiletpapier van de supermarkt meer. Ook zijn de wraps erg leuk; zo heeft de visite ook iets te lezen ;)

• Voor- of achterhanger? VOOR

Op alle fronten voelt ie goed!

Het voelt goed, dat je met iets, waar je niet zonder kan, anderen kunt helpen.

Top rollen

Sinds kort the good roll in huis en het is echt top! Met het bestellen heb ik niet goed opgelet en per ongeluk 2 laags papier besteld. Waar we altijd 3 laags van de supsupermarkt gebruikten. Maar van het verschil merken we eigenlijk niks. We pakken ook niet meer. De vellen scheuren ook goed af zodat je ook niet snel teveel pakt! Ik ga nog wel de 3 laags bestellen want ik ben wel benieuwd.

• Voor- of achterhanger? VOOR

Mooie spullen passend bij zero waste leefstijl

Het papier van alle producten is fijn en de dessins wisselen en maken je aan het lachen, dat gun ik iedereen!

Dit is DE shit

Wat een geweldig idee. En als ik de site bekijk, ga ik smilen ear to ear. Alles klopt hieraan. Waren alle bedrijven maar in deze mindset. Ik kom terug om weer te bestellen. En heb nu alweer zin om te poepen.

• Voor- of achterhanger? ACHTER

Helaas pindakaas Sint cadeaus niet aangekomen

Morgen al……klink het veelbelovend! Nou heel graag want overmorgen vieren we Sinterklaas dacht ik woensdag. Nog even gebeld voor de zekerheid maar niets te zien van mijn bestelde rollen, erg spijt van de bestelling. Veel mooie kletskoek op deze website maar wie doet het werk? Waar is mijn bestelling nu?

Products are good, but…

I am very happy with the products. TP, tissues and kitchen towels all great! Sadly the quality of their products is not applied to the quality of their customer service and experience on their website. I ordered via subscription and their system charged me almost 25€ more. Thankfully I got a refund but only after I had to exchange a bunch of emails with a CS rep. They would simply read some of my email and neglect the rest, so I had to point out the parts of my email they were neglecting to answer. Those parts weirdly enough were the ones of me pointing out the mistake their system had done overcharging the 25€. If the subscription process was with no hiccups and the CS rep was diligent enough to address the overcharging issue properly I would have rated them 5 stars.

• Are you a folder or scruncher? Fold!
  • Under- or overhanger? OVER

Jel doet heel lang met 1 rol, super handig!

Zooooooo blij mee

WAT een uitkomst is dit. Ik had altijd zo'n hekel aan toiletpapier mee moeten nemen tijdens boodschappen doen, zo'n groot pak naar huis slepen of er op het laatste (verkeerde) moment achter komen dat je het laatste velletje hebt gepakt etc. Allemaal verleden tijd. Rollen worden gewoon heerlijk aan de deur geleverd. Ik heb de Panda Naked Edition en omdat het papier niet spierwit is, denken mensen al gauw dat het 'schuurpapier' is maar het tegenovergestelde is waar. Mega zacht, goed voor de wereld en goed voor mezelf. Echt intens blij hiermee.

• Voor- of achterhanger? ACHTER

Prima toiletpapier in een mooi jasje én ook nog eens met een goed doel!

Prima papier in een mooi jasje én voor het goede doel!

Kinderdijkstraat 46 HS

1079GL Amsterdam

020-7744716/ 020-2440354

Over The Good Roll

100% boomvriendelijk & duurzaam: dat is hoe het moet zijn. The Good Roll doneert 50% aan de bouw van toiletten en is gemaakt van 100% gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen. Dus: geen boskap, minder waterverbruik en minder uitstoot van o.a. CO2. Bomen zijn om te knuffelen, niet om te eindigen als papier in jouw toilet. Ons papier is super zacht, supersterk en net zo goed voor jou als voor je portemonnee!