super idee met de bouw van toiletten

Bestelling en levering verliepen soepel. Het recycling WC papier 2 laags is voor mij niet zacht genoeg. Het was fijn als het zooo zacht was als het bamboe papier!

A very good roll!!!

Geweldig om "good te rollen"! Daarbij meteen en aan het milieu te denken en mee te helpen aan sanitaire voorzieningen in ontwikkelingslanden!

• Voor- of achterhanger? VOOR

Elke dag een heerlijk gevoel ! Zacht, sterk, duurzaam en goed voor de mede mens

Elke dag een heerlijk gevoel ! Zacht, sterk, duurzaam en goed voor de mede mens. Een abonnement die me elke maand zo blij maakt. En me vrouw ook scheelt zoveel met boodschappen doen.

• Voor- of achterhanger? ACHTER

Feels good that we are doing something good while wasting the paper

I am from a developed country and we use water. But using recycled paper makes me that it is not as bad as using virgin paper. 2-ply was good for us and the kitchen rolls are actually really good too.

• Are you a folder or scruncher? Scrunch!
  • Under- or overhanger? UNDER

It’s the ****!

Een ervaring op zich. Pakpapier bewaar ik en de wc is een vrolijke boel. Ook andere artikelen en website erg leuk. Positive vibes!

• Voor- of achterhanger? VOOR

Ik had mezelf nooit enthousiast gezien over toilet papier

Beetje bij beetje duurzamere keuzes maken kwamen we uit bij The Good Roll. The naked panda bamboe editie besteld en de 24 rollen hebben hun debuut op 1 december gemaakt in een huishouden met 2 personen (incl. thuiswerken) en anderhalve maand later nog 7 rollen over! Klein nadeel is dat het papier snel verticaal door de helft scheurt en dun aanvoelt waardoor je nog wel eens natte vingers ervaart. Voor de rest zacht voor de billen en zacht voor de natuur dus dat nemen we voor lief : )

Pooptastic!

Top papier, duurzaam, hilarische teksten. Toiletpapier heeft nog nooit zo'n vrolijk onderdeel uitgemaakt van het toilet.

• Ben jij een vouwer of propper? Proppen!

Cheerful idealism!

I love having the fun designs stacked up prettily by the toilet and the paper is good quality. Also love the jokes on the wrapping and the holiday designs. But, of course, best of all, is knowing that it makes a difference for the environment. It's great being able to see in my account how much of an impact my purchases have had so far, measured in trees, toilets and lives. :)

• Voor- of achterhanger? VOOR

Vrolijke rollen die goed zijn voor het milieu

Zelf ben ik het meest fan van de Bamboe rollen, die zijn het zachtste voor de bips.

Fleurt je toilet op!

Fleurt je toilet op en nog goed voor de planeet ook! En bipsvriendelijk

:-D

J'ai fait une commande parce que je voulais tester les mouchoirs que je ne pouvais pas trouver en magasin. Livraison sans encombre... Emballages qui mettent de bonne humeur... Seul petit bémol - que j'ai lu chez d'autres - les perforation ne sont en effet pas toujours alignées. Mais ce n'est pas un drame !

• N/A
  • N/A

Helemaal blij mee

Goede prijs-kwaliteitverhouding, milieubewust, zachter dan verwacht en voor het goede doel. Wat wil je nog meer? :) Ook leuk hoe we op Insta op de hoogte gehouden worden!

• Voor- of achterhanger? N.v.t.

Gezelligheid in het kleinste kamertje

Ze fleuren het kleinste kamertje op en is nog voor een goed doel ook

• Voor- of achterhanger? ACHTER

Super zacht en prettig papier

2 soorten papier geprobeerd en de panda versie is favoriet. Met de gekleurde papiertjes wordt duchtig geknutseld!

Beste toiletpapier

Het ecologisch aspect is voor mij heel belangrijk en daarnaast uitstekende kwaliteit. Een vriendin kreeg ook enkele rollen en berichtte deze week: Amaai zo leuk, die rol blijft precies meegaan omdat de kwaliteit zo goed is, en dan nog zacht ook. Goed bezig The Good Roll :-)

• Voor- of achterhanger? VOOR

Poepen met een goed gevoel

Ik houd van poepen. Het geeft me een tevreden gevoel. Het is een mindset, lekker loslaten noem ik het ook wel. In dat opzicht is ontlasten een prima term, that’s what it is. De vrolijkheid waarmee the Good Roll die letterlijk verpakt past helemaal bij mijn poepbeleving. Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn daarbij een geweldig leitmotiv. Mijn body waste krijgt in eens betekenis. Heel tevreden!

• Voor- of achterhanger? VOOR

Goed sterk en spoeld goed weg.

**** happens

Voor mij geen ander toiletpapier meer. Ik ben een Afrika-liefhebber en door te kiezen voor The Good Roll kan ik dagelijks mijn steentje bijdragen aan The Good Roll Foundation. Iedereen verdiend zijn/haar momentje op het toilet.

de laatste 2 bestellingen op foutief adres geleverd

de laatste 2 bestellingen zijn op foutief adres geleverd. Ik heb een mail gestuurd hierover waarop ik NOOIT een reply gehad heb. Ik heb ook gebeld met jullie klantendienst, die als enig advies had om een nieuwe account aan te maken. Eind vorig jaar heb ik op mijn account een bestelling laten leveren als geschenk bij mijn zus. Als ik nu een bestelling doe op mijn account en duidelijk het vinkje 'leveren op een ander adres' NIET aanvink, dan wordt de bestelling toch naar het adres van mijn zus gestuurd. Dit is een probleem bij jullie en niet bij mij. Waarom moet ik dan een nieuwe account aanmaken? De laatste bestelling heb ik aan mijn zus gezegd om niet af te halen, deze is vorige week dus terug gestuurd naar jullie. Deze survey gaat dus over een bestelling die ik NOOIT ontvangen heb, die normaal geizen al terug bij jullie is. Het zou leuk zijn om nu WEL een reactie te krijgen van jullie.

Prima!!!

Prima prijs en kwaliteit. Zeker als je je bewust bent van het milieu en het goede doel wat je tevens ondersteunt.

• Voor- of achterhanger? N.v.t.

Feest vanaf het openen van de doos tot aan het doortrekken!

Geweldig product. Niet alleen qua fantastische beleving, maar zeer zeker ook door de bijdrage die ik hiermee lever aan een betere wereld. En dat er nu een samenwerking is met Basketball Nederland waardoor ik middels het gebruiken van actiecode "basketball" niet alleen korting krijg maar ook nog het Nederlandse basketball steun, maakt het helemaal af! Keep rollin'!

Hier word ik blij van!!

Super leuk product, eindelijk duurzaam en lekker zacht & sterk!

• Voor- of achterhanger? N.v.t.

Goed iniatief, maar nog wat te leren

Super iniatief om plastic vrij wc papier/keuken papier te kopen echter is de verpakking alsnog veel. 2 x 48 rollen besteld die elk in hun eigen kartonnen doos zaten en dan ook nog samen in 1 grotere doos, niet nodig. Ook keuken papier werd apart geleverd wat weer extra bezorging is en niet duurzaam.

• Voor- of achterhanger? N.v.t.

Fantastisch initiatief! Een aanrader om hiervan gebruik te maken.

Goed product snelle levering

Fijn dat er met dit product aan mens en milieu wordt gedacht. Komt ook nog eens plastic vrij verpakt. Helemaal top!

• Ben jij een vouwer of propper? Proppen!

Kinderdijkstraat 46 HS

1079GL Amsterdam

020-7744716/ 020-2440354

Over The Good Roll

100% boomvriendelijk & duurzaam: dat is hoe het moet zijn. The Good Roll doneert 50% aan de bouw van toiletten en is gemaakt van 100% gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen. Dus: geen boskap, minder waterverbruik en minder uitstoot van o.a. CO2. Bomen zijn om te knuffelen, niet om te eindigen als papier in jouw toilet. Ons papier is super zacht, supersterk en net zo goed voor jou als voor je portemonnee!