Good initiatief, papier helaas wat dun.

Het initiatief om 100% boomvriendelijk van gerecyceld papier of bamboe vind ik een goede zaak evenals de steun om toiletten te bouwen. Het papier/bamboe is helaas erg dun waardoor er juist meer gebruikt wordt.

Top, maar liever wrapless

Ik vind het initiatief top en ben blij met de wrapless optie. Als je dan tóch voor duurzaam gaat, voelt apart verpakte rollen niet echt goed. Ook al is het papier, het is ook onnodig afval. Vandaar net geen 10. Dus wij vegen lekker wrapless :-)

Tegenvaller

Heb de kerst wc rollen besteld. Bij openmaken van 1 rol was daar toch echt een teleurstelling. Papier is gewoon blanco. Had verwacht dat er op het papier hetzelfde leuke printje zou staan als op de verpakking. Kat in de zak dus. Heel jammer Wordt er gevraagd mijn review aan te passen. Hoezo, ik heb deze mening. Klaar. Zo worden de reviews ook lekker misleidend.

• Voor- of achterhanger? N.v.t.

Fijn, geen plastic en uitstekend veeg papier

Goede rollen

Ik heb de bamboe rollen met wikkel besteld (voor een eerste keer, zien er heel gezellig uit). Ze zijn heel zacht en gaan een stuk langer mee dan ik verwacht had. De harde binnen rollen zijn ook super. Ps. Achter hangers zijn gevaarlijke mensen.

• Voor- of achterhanger? VOOR

Prima, maar ben nog zoekende welke rol het beste bij mij past.

Ik heb eerder de witte rollen geprobeerd en daar was ik super tevreden over. Toen de bamboe optie kwam heb ik die geprobeerd. Heel zacht papier maar aan de dunne kant en ik geef de voorkeur aan wit in plaats van geel papier, geloof ik. Maar het concept is natuurlijk geweldig en de vrolijke rollen ook!

Love them!!!!

I love everything about this! The toilet paper and kitchen paper are great, the packaging is fun and looks good, and you’re doing good in the world! The customer service team is awesome and very helpful. What else could you want?!

De leukste pleerollen van Nederland

Supersnelle levering en de rollen fleuren het toilet echt op.

Precies goed

Prima papier, niet te dik en niet te dun.

• Voor- of achterhanger? N.v.t.

Bamboe valt tegen, volgende keer wit

Het bamboe papier vind ik te dun, waardoor je meer moet gebruiken. Heel jammer, het is zo'n mooie optie. Nog 20 rollen te gaan... Fijn dat er wrapless rollen te bestellen zijn, dat scheel weer papier. Boomvriendelijk, duurzaam, plasticvrij + de bouw van toiletten maken dat ik bij the Good Roll blijf bestellen, maar de volgende keer de witte rollen.

Alleen maar voordelen

Plasticvrij, milieuvriendelijk en mensvriendelijk! En het papier is stevig genoeg.

Awesome Bamboo

Very long rolls, soft and awesome designs. Love it!

Prima maar...

Ik heb n doos witte rollen (met reliefprint) ontvangen en opgemaakt, nu een doos lichtbruin en superdun/400 vels waardoor ik er veel meer van moet gebruiken en de rollen er sneller doorheen gaan. Idee is prima maar 't gebruikersgemak daardoor minder. Ik vul hieronder dus nee in en dat heeft betrekking op de bruine dunne papier rollen.

Buy and give

Door het kopen van good roll toiletpapier investeer je in toiletten voor mensen die deze niet hebben. Wat een geweldig iets. Daarbij is de good roll ingepakt in een gezellige wrap of je koopt de no-wrap versie. Stevig papier en nog steviger is de rol gemaakt van bamboo. De levering is snel en bestaat uit alleen papier. Dag plastic, Hello good roll!

prima product, prima achtergrond

heel fijn product met heel fijn verhaal erbij! De leuke wikkels hebben we gebruikt om cadeautjes mee in te pakken, ideaal formaat en leuke prints!

• Voor- of achterhanger? ACHTER

Waarschijnlijk heel geschikt voor camper-toilet

Mijn man en ik vinden de achterliggende gedachten heel goed. Steun voor mensen die het minder hebben en het sparen van bomen en natuur. Prima. Bamboe is sowieso een prachtig product. Wij gaan dit toiletpapier uit proberen in het toilet van de camper. Waarschijnlijk komt dat het gemak van de reiniging ten goede omdat het vrij dun is. We gaan het ervaren.

• Voor- of achterhanger? N.v.t.

Fijne producten. Mooie en grappige designs

Naast wc-papier ook een keer de thuiswerkbox besteld. De producten bevallen allemaal heel goed en hebben natuurlijk unieke, mooie en grappige designs.

• Voor- of achterhanger? VOOR

Mooi product en een bedrijf met een missie

Schitterend product mooie kwaliteit. Gaat langer mee dan het toiletpapier dat je in de winkel koopt. Het belangrijkste is dat ze met 50% van hun netto winst toiletten bouwen in Afrika!

• Voor- of achterhanger? VOOR

Missie en visie is net zo prachtig als hun wcrollen

Na het lezen van hun prachtige missie en visie heb ik een doos aangeschaft. Prachtig! Feit dat ik ook help met het bouwen van toiletten vind ik bijzonder! Keeeeeep rolling!!

bamboo papier te dun

De marketing afdeling heeft gevraagd of ik mijn review wil aanpassen. Ja hoor, dat wil ik best. Beste mensen: de reviews hier zijn allemaal niet eerlijk. Alles onder de 3 sterren wordt gefilterd en als het niet heel goed is en meer dan 3 sterren, dan ook. Als U dit leest, dan is er in ieder geval nog iets geloofwaardig. Dit is mijn reactie op het aanpassingsverzoek. Hieronder mijn eerdere review: Hoi, het bamboo papier vind ik niet fijn, we moeten nog 15 rollen gaan voordat we weer het andere papier kunnen bestellen. Ze zijn wel mooi verpakt, maar ik zal blij zijn als het op is. Wat een te dun papier, het lijken wel tissues. Daardoor gebruik ik relatief meer, jammer. Ook de scheurlijn is niet sterk, waardoor je vaak een sliertje van 10-20 cm van 1 cm dik aan je stukje afgescheurde papier hebt hangen waardoor je dat eraf moet halen of naar binnen vouwen. Dat zijn geen dingen waar je zin in hebt op een wc. Het ‘gewone’ papier vind ik wel heel fijn en de meerprijs zeker waard.

Geen coulance mogelijk

Na het bezorgen van de verkeerde rollen, pas na 2 week de correcte rollen geleverd en ook nog zelf de grote doos verkeerde naar een postnl post brengen. Geen enkele vorm van coulance mogelijk. (een waardebon voor 4rollen uit de winkel of de 10% korting die via Facebook gegeven wordt was ik ook blij mee geweest.) Behalve wat vervelend. Dus geen good rolls meer voor mij. Ben benieuwd of deze review geplaatst wordt.

• Voor- of achterhanger? N.v.t.

Bamboe toiletpapier was een tegenvaller

Ik koop ondertussen al jaren bij The good roll, zeer grote fan. Dus toen ik zag dat er nu ook bamboe toiletpapier was heb ik meteen een doos gekocht. Jammer genoeg ben ik er niet tevreden van. Zeer dun dus scheurt snel waardoor je meer gaat gebruiken. Ze waren ook een pak duurder dan de gewone 2laags gerecycleerde variant. Ik blijf toch maar bij de gerecycleerde variant. Verder van heel gelukkig met de service en ik blijf zeker bij The good roll kopen.

• Voor- of achterhanger? N.v.t.

Eco, mooi, handig aan huis geleverd

• Voor- of achterhanger? VOOR

Snel geleverd, prima kwaliteit, goed doel

zie boven

Vrolijkt de wc op

De rollen zien er super leuk uit. Het papier is prettig en het doel ook nog een super. Wat wil je nog meer

Kinderdijkstraat 46 HS

1079GL Amsterdam

020-7744716/ 020-2440354

Over The Good Roll

100% boomvriendelijk & duurzaam: dat is hoe het moet zijn. The Good Roll doneert 50% aan de bouw van toiletten en is gemaakt van 100% gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen. Dus: geen boskap, minder waterverbruik en minder uitstoot van o.a. CO2. Bomen zijn om te knuffelen, niet om te eindigen als papier in jouw toilet. Ons papier is super zacht, supersterk en net zo goed voor jou als voor je portemonnee!