Heerlijk toiletpapier met een boodschap

toiletpapier wat prettig in gebruik is. En het goede doel wat je ermee steunt is 2 vliegen in 1 klap en ook nog duurzaam. Dus eigenlijk 3 vliegen in 1 klap

• Voor- of achterhanger? VOOR

Fijn en vrolijk wc papier!

Fijn zonder plastic verpakt, prima kwaliteit en draag graag bij aan een goed doel!

prima papier!

Wij zijn erg blij, we hebben de tweelaags besteld, die bevalt erg goed en is veelvoordeliger dan de rollen die we altijd bij de supermarkt kochten. De bestelling werd snel geleverd, en wat wij ook superbelangrijk vinden : geen plastic verpakkingen. Kortom wij gaan vaker bestellen door al deze voordelen.

• Voor- of achterhanger? VOOR

Great product, good price, wonderful sustainable option

I have ordered from the Good Roll multiple times and appreciate the fact that I can stock up on toilet paper without having to leave home while also knowing that I am contributing to a circular economy and reducing waste. I usually order the unwrapped rolls so I don't have to use up any additional paper and love that they don't use plastic in their packaging!

Een doos vol volijkheid

Ontzettend leuke en kleurrijke verpakkingen, gerecycled papier (zacht) waar geen rare dingen in zitten. En zo dragen wij weer ons steentje bij. Elk beetje helpt.

why swear?

Happy to discover this eco-choice, I was saddened by the swear words all over the paper...which I would otherwise have re-used to wrap presents thereby giving you free advertising! How can I encourage my children with your eco-credentials when it would be teaching them words I prefer them not to use? Unnecessary and uncool.

• Ben jij een vouwer of propper? N.v.t.

Prima product

Ik had altijd 3 laags, niet gedacht dat 2 laags goed zou bevallen!

Heel tevreden

Goed :)

Tevreden maar onduidelijke webshop

Wat we als meest onhandig ervaren is dat je de oude bestelling niet opnieuw kunt bestellen. Dan zit je in de webshop en denk je wat hadden we de vorige keer nu ook alweer. We hebben nu naked panda maar dat kan je eigenlijk geen wc papier noemen. De visite vraag zelfs wat we nu weer het rolletje hebben hangen

• Voor- of achterhanger? VOOR

Een rol waar je blij van wordt

De vrolijk verpakte rollen maken je al blij, maar de duurzame achtergrond van het product geven je helemaal een goed gevoel. Dat laatste overigens ook bij gebruik ;-)

• Voor- of achterhanger? ACHTER

Mooi concept, de bamboo rollen zijn top!

Geen poespas, je krijgt precies wat ze zeggen. Fijne rollen, en beter voor het milieu dan reguliere rollen. Zeker de bamboo variant. De vellen zijn dunner, maar zelfs door extra velletjes per keer te gebruiken gaat de rol langer mee dan normaal.

Duurzaam en vrolijke kleurtjes

Duurzaamheid staat voorop, recycled papier zou een standaard moeten worden voor wc papier (en meer). Extra goed waarom ik The Good Roll koop dat een deel van de omzet naar een goed doel gaat. Verder vind ik de teksten grappig en verpakking vrolijk en als je op de wc zit is dat toch een andere setting om eens te lachen. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Thanks for making me smile

• Voor- of achterhanger? N.v.t.

Fleurige duurzame en nuttige (2 kanten ;)) wc rol!

Veel reacties op de fleurige rollen gekregen. Heb jullie link verscheidene keren gedeeld! Prima toilet papier.

• Voor- of achterhanger? VOOR

Duurzaam en uitstekend in gebruik

Lijkt een beetje elastisch, sterk, maar zeer zacht wc-papier, echt een aanrader voor wie van comfort houdt en oog voor het milieu heeft. Dit papier heeft toekomst!

• Voor- of achterhanger? N.v.t.

Top. Blij dat jullie er zijn, goed bezig

Heel goed alternatief. Kwaliteit ook prima. Niet gedacht dat het papier zo zacht zou zijn.

prima product

het 3-laags papier is lekker zacht en prettig in het gebruik. goed voor onze planeet dat het gerecycled materiaal is en er ook nog wordt bijgedragen aan beter sanitair voor mensen in minder goede omstandigheden.

• Voor- of achterhanger? VOOR

Super Zacht , gaat langer mee en is eigenlijk heel voordelig

IK was een beetje sceptisch maar ben nu helemaal om! Het papier is gewoon zacht , en de rollen zijn echt veel dikker dan normaal en gaan dus veel langer mee. Ik ben een beetje een cijfer freak en heb het eens nagerekend en met de goodroll ben je gewoon voordeliger of net zo duur uit als ik eco huismerk AH koop. Want die rollen zijn veel kleiner. Ik heb gelijk een abbo genomen! Roll on!

• Voor- of achterhanger? VOOR

Mooie verpakking,papier zelf helaas niet en nogal dun

Zonder de leuke verpakking weinig jus, maar wel te begrijpen: kleurstoffen kunnen irriteren. Het papier zelf vinden wij,incl.gasten,te dun waardoor per “sessie” er meer gebruikt wordt.

Mooie verpakking

Mooie verpakking. Zacht papier. Dikke rol. Helaas is het papier geel. Dit is natuurlijk omdat het ongebleekt is. De kleur lijkt mij iets te veel op die van urine.

• Ben jij een vouwer of propper? N.v.t.

soft and strong

3ply toiletry pair from the Good Roll is soft and strong which is what you need when you don't want to go through a roll a day. Thank you.

• Are you a folder or scruncher? Fold!
  • Under- or overhanger? OVER

Snelle en vlotte levering

Ik krijg een warm hart van WCpapier, gekker kan het niet worden ;-)

• Voor- of achterhanger? VOOR

Ik word er elke dag blij van!

Ik vind jullie top! XXX

supergave en makkelijke manier

Wat heerlijk, dit bedrijf dat zo goed bezig is! Ik hoef nooit meer na te denken of ik genoeg wc-papier in huis heb. En vandaag kwam ik er achter dat er ook bamboopapier is! Gelijk mijn abonnement aangepast! Zo duurzaam, fantastisch! O ja, en ook erg zuinig in gebruik, dus helemaal niet duur!

Snel, zacht en stevig

• Voor- of achterhanger? VOOR, ACHTER

Superblij mee

Een fijn toiletpapier zonder die plastic wrap!

Kinderdijkstraat 46 HS

1079GL Amsterdam

020-7744716/ 020-2440354

Over The Good Roll

100% boomvriendelijk & duurzaam: dat is hoe het moet zijn. The Good Roll doneert 50% aan de bouw van toiletten en is gemaakt van 100% gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen. Dus: geen boskap, minder waterverbruik en minder uitstoot van o.a. CO2. Bomen zijn om te knuffelen, niet om te eindigen als papier in jouw toilet. Ons papier is super zacht, supersterk en net zo goed voor jou als voor je portemonnee!