Snel maar minder leuk dan voorbeelden

Ik was toch iets wat teleurgesteld. Er zijn maar zes verschillende rollen. Ik had twee dozen besteld en meer verschillende wrappers verwacht, op de website stonden er zoveel meer. Het papier zelf is prima maar niet zo zacht als beloofd, wel lekker duurzaam! En daar deden we het voor

• Voor- of achterhanger? VOOR

De beste innovatie voor ons gezin in 2019 !

Sociale media beïnvloed jongeren (mijn 14 jarige dochter heeft jullie op Instagram gevonden). Op hun beurt kunnen de jongeren hun gezin inspireren. Een voorstel doen IVM huishoudelijke aankopen. Gewoon fantastisch is dat. Onze bezoekers merken het toiletpapier op en zeer regelmatig schenken wij een exemplaar..en inspireert ons gezin andere gezinnen.

• Ben jij een vouwer of propper? N.v.t.

Joepie de poepie!

Geen excuus meer om niet groen te poepen...geen verbruik van nieuwe grondstoffen, geen plastic, geen gesjouw. Alleen niet poepen is beter...uhm o nee.

• Voor- of achterhanger? N.v.t.

Fijn wc papier met een belangrijke boodschap

Het belangrijkste is het gebruik, in één woord prettig. Verpakt in leuk papier. Zo lees je de rol voor gebruik. En niet onbelangrijk is de boodschap voor het milieu en de bouw van toiletten. Bestellen doen wij online. Altijd een snelle levering.

• Voor- of achterhanger? VOOR

Fantastisch, goed voor de ander maar bovenal voor jezelf

We waren eerst wat sceptisch, hadden 2 grote dozen met niet verpakte good Rolls besteld. Ideaal, nooit meer slepen met pakken toiletpapier in plastic verpakking. Bij gebruik bleek al snel wat beloofd, goede kwaliteit en gaat lang mee! De rollen zelf zijn heel simpel, maar daar heeft the Good Roll een oplossing voor bedacht, 1 mooi verpakte emergency roll in de doos. Een beetje reclame, ook voor het bezoek.

• Ben jij een vouwer of propper? Vouwen!, Proppen!
  • Voor- of achterhanger? VOOR

Topconcept, toiletpapier kwaliteit mag net iets hoger

Prima service, leverdienst & concept. Enkel mocht het toiletpapier een laagje meer zijn. Jammer dat het zo dun is.

Fijne service

Wat goed dat dit bestaat, fatsoenlijk wcpapier waarbij je een goed doel steunt. Het wcpapier is dun en er zaten verschillende soorten in een doos. Ik weet niet of er sprake was van vernieuwing maar sommige rollen waren zachter en zuiniger in gebruik dan de andere. Hopelijk worden ze allemaal zo :)

• Voor- of achterhanger? N.v.t.

Top product en wat staat het leuk op de wc.

Het is goed wc papier. Zacht en toch beter voor het milieu.

• Voor- of achterhanger? ACHTER

Goed voor wat het bedoeld is.

Het verhaal is belangrijker dan het wc papier zelf.

Zacht en verantwoord!

Zacht toiletpapier, gerecycleerd en met een ongelooflijk verhaal. Let’s roll!

• Voor- of achterhanger? ACHTER

aangenaam recycling wc papier, plasticvrij verpakt

Good Roll is vrij dun, maar dan zitten er wel veel meer vellen op en rol dan bij dikker papier. Makkelijler te "doseren" dus, en een rol gaat zelfs iets langer mee dan van het merk dat ik eerst had. Het voel redelijk zacht, maar stevig genoeg, erg aangenaam. De enige kleine minpunt is dat de perforatie tussen de vellen makkelijk scheurt. Voorzichtig afrollen dus, anders heb je snel veel losse blaadjes. Maar dat is uiteraard ook heen probleem. Groot voordeel is de duurzaamheid en de plasticvrije vrolijke verpakking.

Briljant concept!

Leuke wikkels, altijd instant happiness als pakketjes worden bezorgd :)

Kinderdijkstraat 46 HS

1079GL Amsterdam

020-7744716/ 020-2440354

Over The Good Roll

100% boomvriendelijk & duurzaam: dat is hoe het moet zijn. The Good Roll doneert 50% aan de bouw van toiletten en is gemaakt van 100% gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen. Dus: geen boskap, minder waterverbruik en minder uitstoot van o.a. CO2. Bomen zijn om te knuffelen, niet om te eindigen als papier in jouw toilet. Ons papier is super zacht, supersterk en net zo goed voor jou als voor je portemonnee!