Het geeft me allereerst een enorm goed gevoel dat bomen blijven staan en het snelle bamboe als een dolle lekker snel mag groeien om onder andere wc papier te worden. Het verbaast me hoe zacht het papier is en ook de stevigheid ervan. Er blijven geen korreltjes achter bij je billen (sorry voor het plastisch uitdrukken:)). Het papier irriteert ook niet terwijl het gewone witte papier en ook het bio hardere wc papier dat wel deden. En ik verbruik aanzienlijk minder per wc beurt dan ik voor het gebruik van dit bamboe papier deed. Dus ja, ik ben heel blij om!!!
Fijn toiletpapier, alleen zou drie laags nog fijner zijn.
Maar dat hebben wij ook nog!😍 Bekijk even ons aanbod op www.thegoodroll.nl Thanks for rolling with us!💚
Vooral het bamboe papier vind ik echt heel fijn. Maar ook het gewone witte is prima. Persoonlijk vond ik de tissues iets minder fijn. Maar van het WC papier ben ik fan. Als het bijna op is probeer ik weer te bestellen, maar anders koop ik het ook wel in de winkel. Geen ander merk meer voor mij. En je hebt ook nog het gevoel dat je direct een heel goed doel steunt.
Wat een toffe reactie!🤩 Wat fijn om te horen dat jij tevreden bent met het product en natuurlijk het doel om prachtige toiletten te bouwen!💚
Ben al een tijdje om, vrolijke wikkels, economische rollen, zacht voor de huid en ook nog duurzaam!
Ik gebruik nu al een hele tijd dezw wc rollen en als ik lees en de filmpjes zie hoeveel toiletten er weer zijn gebouwd, ben ik blij te zeggen dat ik daar aan bijdraag en de vrolijke papiertjes gebruik ik weer om kadootjes mee in te pakken, FANTASTISCH!
Sinds een paar maanden het bamboe toiletpapier in gebruik. Lekker zacht maar wel wat dun. Van de toiletrolhouder scheurt het te gemakkelijk af. Hierdoor heb je vaak maar een velletje in handen. Beetje dikkere kwaliteit zou al helpen. Verder prima spul en dient het ook nog eens een goed doel.
In het begin was ik een beetje bang voor het gedoe van een abonnement. Maar in de praktijk valt dat reuze mee. Inmiddels heb ik ook een abonnement op keukenpapier. Het mooie vind ik dat ik zowel duurzaam bezig ben, maatschappelijk verantwoord (veel gezinnen hebben hier inkomen of plezier door in hun leven), draag ik eraan bij dat er in Ghana meer meiden naar school kunnen en dat voor een hele nette prijs! Want ja, er zit écht meer op een rol. Gewoon doen dus. En ook bedrijven kunnen op deze manier makkelijk het verschil maken door deze rollen aan te kopen (MVO ✅️). Kortom, ik hoop dat meer mensen dit oppakken, want het is een heel fijn product.
Zeer veegvriendelijk toiletpapier en prettig keukenpapier
Driedubbelschoon. Voor het milieu, voor een ander en mijn eigen- nou ja. ; )
Uitstraling en kwaliteit papier zijn top, maar levering is niet best. prullenbakken en zeep dispenser zijn naar maanden nog steeds niet geleverd (krijg al wel aanmaningen om deze te betalen) en al 2 x de verkeerde rollen ontvangen.
Je doet er langer mee dan standaard toiletpapier. Zeer stevig en zacht. En nog eens zeer leuk verpakt. Ook de tissues zijn supergoed.
We hebben 2 jaar geleden een doos besteld, bamboe edition, die was echt top. Deed er erg lang mee. De rol leek wel eindeloos, en zag destijds een filmpje met uitleg dat bij "gewoon" toilet papier lucht werd ingeblazen. Heel tevreden en 2 nieuwe dozen van het gewone toilet papier gekocht. Dat was iets minder, en deden er iets minder lang mee. Toen weer besloten om de bamboe edition te proberen. Ik herken het product niet meer. De rollen lijken veel korter, lucht ingeblazen misschien? Minder vellen? Meer winst?
We hebben eerst verschillende soorten geprobeerd om te kijken wat er bij ons past. Uiteindelijk gebruiken wij de bamboe 3 laags en hebben nu dus een abonnement afgesloten. Heel fijn! Nooit meer zonder toiletpapier en dat voor een eerlijke prijs!
Wow wat een geweldig toffe review. Dank je wel voor je steun en lets keep on roll'in Liefs Team The Good Roll
Na een aantal keer "gewoon" toiletpapier te hebben gebruikt van The Good Roll, gingen we nu eens voor de bamboevariant. Als eerste valt op hoe zacht het is en verrassend sterk. Hoe smooth ie tussen de billen glijdt. Een klein billenfeestje. Wat minder is, is de kleur. Hierdoor krijgt het een "aparte" kleur als het vochtig wordt, waardoor het voor mensen met baarmoeder wat verwarrend kan zijn (je wil details? Hier heb je ze..). Daarnaast gebruik ik het soms om even snel m'n neus te snuiten, maar er zit een niet zo'n prettig luchtje aan. Dus bij het neussnuiten, adem ik even niet door m'n neus. Verder: fijn papier, maar voor mezelf weet ik niet of ik de volgende keer nog eens voor de bamboevariant ga.
The good roll doet wat het belooft! Stevig papier dat zacht aanvoelt. Ook nog verpakt (als je dat wilt) in kleurijk papier. Zonder verpakking nog milieu vriendelijker!
Dank je wel voor de dikke 10! Daar doen we het voor. Groetjes Team TGR
Zacht en sterk toiletpapier. Heel tevreden over de kwaliteit en heel blij met dit milieuvriendelijk alternatief!
Dank je wel Diana, Happy customer Happy team. Groetjes The Good Rollers.
It feels good to wipe sustainably. I have gotten so used to using the bamboo toilet paper that now it feels weird when I go to someone else's house where they have the "regular" stuff. Their customer service is very fun too, I appreciate this in a company. I'm already rolling an abonnement with them and I'm super happy :)
Helemaal blij met mijn kerstboom en kerstverpakkingen van The Good Roll. Ga nu voor de Hollandse keuze. Boomvriendelijk en duurzaam. Jammer dat de bouw van toiletten alleen in Ghana plaatsvindt. Hoop dat er meer Afrikaanse landen bijkomen.
Dank je wel voor je feedback. Leuk ook de Dutch box he! super tof dat je zo tevreden bent en je ons uiteraard steunt met onze missie Groetjes Taliza
Zowel de bamboe als de normale variant zijn zacht en sterk. Ik merk wel dat mensen de bruine kleur vh bamboe papier associëren met het goedkope harde toiletpapier dat je vaak op scholen ed ziet hangen. Dus mensen moeten even over die eerste gedachte heen stappen. De wikkels vrolijken je toilet helemaal op!!
Wij zijn het daar helemaal mee eens. het is een transitie waar mensen doorheen moeten. Wie wil er chemicaliën aan zijn billen met spierwit papier... Even wennen maar we kokmen er wel. Liefs Team The Good Roll
Ik verhuur een (natuur)huisje, inclusief alles wat mensen nodig hebben, zoals beddengoed, handdoeken en uiteraard ook wc papier. Het blijkt dat er van de Good Roll rollen veel minder van gebruikt wordt dan van de supermarktrollen. Dat is bovendien voor onze nogal verouderde rioolbuizen een verademing! Ik kan het iedereen aanbevelen!
Hoi Heleen, Wat een fijne feedback. dank je wel. Succes met de verhuur en dank je wel voor je steun. Liefs Team The Good Roll
Het gebruik van bamboo, wat een geweldig idee. Het blijft ook echt goed keukenpapier en onze wc-rollen gaan nu echt langer mee dan die van Page. Mooi concept en echt niet superduur. Goed en mooi streve om de wereldhygiene te verbeteren. De rollen fleuren ons toilet op en we gebruiken de leuke verpakking om cadeautjes in te pakken. Als iedereen hier een steentje bijdraagt, dan maken we samen de wereld weer een klein stukje beter en leuker voor onszelf.
Dat doe jij in iedergeval wel! Wipe right, change lives! Dank je wel Yvette 💚
Goed toiletpapier met zo min mogelijk footorint (althans de rollen zonder papiertje eromheen). Handige grootverpakking en top dat een deel van de winst goed wordt besteedt in ontwikkelingslanden.
Dank je wel Bart! Bedankt voor het rollen met ons Groetjes Team The Good Roll
Iets goeds voor de wereld doen en een feestje bouwen op het toilet. Dat is pas duurzaam en efficiënt!
Hi Jolanda, jaja wij houden wel van een duurzaam feestje! Bedankt voor je leuke review :)
Ze zijn er leuk uit, dus ook mooi ter decoratie. De volgende keer bestel ik wel de variant met meer laagjes. De standaard die ik heb besteld vind ik iets te dun.
Hi Patricia, Dankjewel voor je 10, wat een topper ben jij! We hopen dat je net zo blij bent met de drie laagse rollen als wij met jou :)
We hadden het 2-laags papier. Dat viel een beetje tegen: het ging erg snel kapot. Daardoor gebruikten we er meer van dan we gedacht hadden. Nu hebben we de 3-laags variant. Die bevalt prima.
Een 10! Wow! Wat superfijn dat de drie laagse rollen wel bevallen :)
Kinderdijkstraat 46 HS
1079GL Amsterdam
100% boomvriendelijk & duurzaam: dat is hoe het moet zijn. The Good Roll doneert 50% aan de bouw van toiletten en is gemaakt van 100% gerecycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen. Dus: geen boskap, minder waterverbruik en minder uitstoot van o.a. CO2. Bomen zijn om te knuffelen, niet om te eindigen als papier in jouw toilet. Ons papier is super zacht, supersterk en net zo goed voor jou als voor je portemonnee!